Basa

Kahanan umum Sale saka Rikoooo.com

preamble:
Situs iki www.Rikoooo.com iku properti saka timer contractor Bender Erik (hereinafter diarani minangka Rikoooo), kang kantor kedhaftar ing 107 port Chemin de port, 31410 Noe, kedhaftar karo Trade and Register ing nomer Siret 50970657800010 tel. 05 61 97 39 54. Tujuan iki syarat lan kahanan saka sale umum kanggo netepake syarat-syarat lan kahanan lan kondisi ing kang dodolan antarane Rikoooo lan pelanggan sing rampung ing situs iki. Validation of lambang mbisakake bakul dadi kenalan karo lan bakal kanggo kondisi umum saiki sale bakal akehe idin irrevocable lan mesthi ing bagean kang ing kabeh pranata sing ana ing kondisi umum sale.

Artikel 1 - Tujuan lan orane katrangan
1.1- Iki kahanan umum sale dianggep bener liwat sembarang document liyane saka panuku, lan ing tartamtu ing sembarang kahanan umum tuku, kajaba express persetujuan derogatory sadurunge kita perusahaan.
1.2 - Iki kahanan umum sale aplikasi kanggo kabeh dodolan produk dening perusahaan kita ing situs sawijining kajaba persetujuan tartamtu sadurunge supaya sarujuk ing nulis antarane pihak.
1.3 - Dokumen liyane saka kahanan umum sale lan ing katalog tartamtu, prospectuses, iklan, bewara, mung indikatif, non-perjanjen. Foto lan grafis presented ing website sing mung indikatif lan ora melu tanggung jawab saka bakul.

Artikel 2 - Cipta
Kabeh teks, komentar, ilustrasi lan gambar maleh ing situs www.Rikoooo.com dilindhungi undhang-undhang lan sing eksklusif saka Rikoooo utawa Penyetor lan dilindhungi ing hak cipta lan intelektual kanggo donya kabèh Lan designs, model, paten, plans lan ing umum kabeh dokumen thithika dikirim utawa dikirim dening Rikoooo kanggo customer sing eksklusif saka Rikoooo utawa Penyetor.

Artikel 3 - Pesenan
3.1 - Products ana for sale dening Rikoooo sing sing presented ing www.Rikoooo.com lan kang ciri penting sing kasebut ing kéné. Sesuai karo Artikel L. 111-1 saka Code Consumer, kang stipulates sing "saben profesional sing sadean barang utawa layanan bakal, sadurunge kesimpulan saka kontrak, nyeleh konsumen ing posisi kanggo ngerti karakteristik penting saka barang utawa layanan ", perusahaan Rikoooo ngidini customer, sadurunge sembarang panggonan seko supaya, kanggo solicit informasi tambahan ing produk iki dening telephone utawa dening email, ing nomer muncul ing preamble saka kahanan umum sale.
Rikoooo undertakes kanggo nyedhiyani customer karo sembarang informasi tambahan kang bisa pengin diwenehi yen ora nganggep awaké cekap informed dening gambaran lan ciri saka barang didol ing situs ndhuwur-kasebut.
Nanging, iku tanggung jawab saka customer kanggo mesthèkaké yèn produk dhawuh cocog kanggo kabutuhan lan panggonan kang, customer kang namung tanggung jawab kanggo aturan produk kanggo nggunakake kanggo kang lagi intended.
3.2 - sistem ngrekam otomatis dianggep dadi bukti saka alam, isi lan tanggal urutan. Rikoooo nandheske pamukiman supaya kanggo customer ing alamat e-mail sing bakal wis disampekno. sale bakal mung bisa rampung sawise konfirmasi saka urutan.
Rikoooo cadangan hak kanggo mbatalake sembarang urutan saka customer karo kang ana regejegan hubungane karo pembayaran saka supaya sadurungé. Informasi nyatakake dening bakul, nalika njupuk supaya, laku customer: ing cilik saka kesalahan ing rincian alamat panampa, bakul ora bisa dicekel tanggung jawab kanggo Leave ngirimke prodhuk.
3.3 - Rikoooo cadangan hak kanggo nggawe pangowahan utawa dandan sing dianggep perlu ing sembarang wektu kanggo produk, tanpa iki kang tampeni saking customer, tinolak acceptance lan cadangan hak kanggo Ing wektu mbusak salah siji produk muncul ing sawijining website, pambusakan iki ora bisa ing kasus mbecikake ing bagean ing customer, sawetara kerusakan sing. Yen produk dipun dibusak lan customer durung pengin kanggo milih produk memper utawa padha liyane, supaya kang bakal dibatalake ipso jure lan pembayaran bakal digawe dibalekake.
kurban produk Rikoooo kang kasedhiya ing watesan saka saham kasedhiya lan produk ora disimpen ing latar Rikoooo kang, tundhuk kasedhiyan Penyetor, kang ngluwihi kontrol Rikoooo. Ing cilik saka unavailability saka produk sawise manggonke ing urutan, Rikoooo njodohaken ngandhani customer sanalika bisa, dening mail, Internet utawa e-mail. Customer banjur bisa mbatalake supaya lan Rikoooo bakal mbalekaken marang, sanalika bisa, apa jumlah sing bisa wis diklumpukake saka customer.
Sembarang unavailability saka produk, kanggo alesan apa wae, bisa ora cilik menehi munggah kanggo bayaran dening Rikoooo saka sawetara kerusakan lan kapentingan utawa sawetara expenses sembarang alam punapa wae.

Artikel 4 - Pangiriman
Ing layang saka bondho intangible digawe langsung sawise Validation of bayaran.

Artikel 5 - Price
The prices dodolan produk sing tetep rega ing pasukan ing dina manggonke saka urutan. Rikoooo cadangan hak kanggo ngowahi prices sawijining ing sembarang wektu lan ing cilik saka variasi prices, prices ditrapake bakal sing ing efek ing tanggal reception saka urutan.
The prices lan prices kadhaptar ing www.rikoooo.com sing dipetik ing euro lan kalebu pajek. Padha net samubarang diskon lan kalebu layang utawa kapal biaya.

Artikel 6 - Pembayaran
6.1 - Pembayaran
Bayaran saka produk dhawuh ing situs www.rikoooo.com wis rampung awis ing Pesenan Paypal utawa 2Checkout (CB) utawa Priksa.
6.2 - Non-pembayaran / Retention judul angger-angger
Sembarang kedadean saka pembayaran bakal kuoso Rikoooo kanggo nundha tumapake kabeh pesenan pinunjul saka customer, tanpa sing terakhir kang bisa kanggo pratelan maksud apa kerusakan utawa ganti rugi saka jinis. Kajaba iku, panuku bakal liru Rikoooo kabeh biaya dianggo ing Recovery jumlah ora dibayar, kalebu bongkahan jumlah indemnity saka 10% saka jumlah amarga, tanpa serat kanggo maksud apa kerusakan liyane lan kapentingan.
Nalika produk didol ora mbayar ing lengkap ing wektu pangiriman, Rikoooo cadangan property nganti pintêr saka rega principal lan aksesoris cocog, pembayaran ing makna saka angger-angger iki kang dimangertèni koleksi Price dening Rikoooo. Ing cilik saka days standar 8 sawise surat kabar formal dikirim dening layang kadhaptar karo pengakon panrimo lan kasil, sale bakal dibatalaké saka tengen yen apik misale jek Rikoooo tanpa serat kanggo karusakan apa wae lan kapentingan.

Artikel 7 - njamin cacat nyoto lan didhelikake
Rikoooo njamin sing produk tundhuk karo Samodra lan Eropah ing pasukan bab wong-wong mau, padha ana.

Artikel 8 - Alexa Nominativ
Rikoooo undertakes ora kanggo komunikasi kanggo pihak katelu informasi ditularaké kanthi klien, kang rahasia. Informasi iki bakal mung bisa digunakake dening layanan internal Rikoooo kanggo proses supaya customer. Sesuai karo Data Protection undhang saka 6 Januari 1978, customer nduweni hak akses, rectification lan musuh kanggo data pribadi bab wong. Kanggo nindakake iki, iku cukup kanggo aplikasi online utawa dening mail, khusus jeneng, jeneng, alamat lan, menawi saget, ing referensi customer.

Artikel 9 - peksa Majeure
Rikoooo bisa ngeculke kabeh utawa bagéan saka sawijining kewajiban tanpa kang bisa kanggo pratelan kerusakan saka iku ing acara saka kahanan unforeseeable utawa pasukan Majeure nyegah utawa delaying aktivasi produk utawa saka sawetara elemen kasebut.
Yen acara luwih luwih saka telung puluh dina saka tanggal occurrence, sing kontrak sale rampung dening perusahaan kita lan customer sawijining bisa mungkasi dening sisih paling sregep, tanpa samubarang katelu bisa pratelan kerusakan. pembatalan iki bakal ditrapake ing tanggal kawitan presentation saka huruf kedhaftar karo AR denouncing kontrak ngandika saka sale.

Artikel 10 - Yurisdiksi
Miturut persetujuan Express antarane pihak, Pengadilan Commercial saka markas kita bakal dadi namung tanggung jawab kanggo maksud apa musuhan utawa kanggo maksud apa Tindakan kang gegayutan karo pembentukan, eksekusi utawa interpretasi kahanan umum sale lan kabeh Sales operasi produk Rikoooo. Iki kahanan umum sale lan kabeh sales digawe dening Rikoooo sing tundhuk hukum Perancis.

Artikel 11 - Perubahan perjanjian
Kasunyatan sing kita perusahaan ora, ing sembarang wektu tartamtu, duwe manfaat dhewe saka samubarang klausa hereof, ora bisa waive hak gumantung ing klausa iki ing tanggal mengko.
Basa