Basa

Kahanan umum Panganggone Rikoooo.com

Pungkasan dipunéwahi ing 16 / 01 / 2017

Istilah iki langkung njlèntrèhaké kahanan ing kang Rikoooo.com situs web nawakake akses menyang layanan. Kanthi ndhaptar karo Rikoooo.com, konfirmasi kanggo nampa kabeh ngalami iki Ketentuan Umum langkung. Yen sampeyan ora setuju kanggo Sarat lan Ketentuan iki, sampeyan ora diijini nganggo layanan kita.

Rikoooo Newsletter


Layanan iki ngabari manawa file anyar kasedhiya kanggo download lan informasi penting. Panjenengan alamat email ora bisa ditularaké kanggo pihak lan tetep strictly rahasia. Sampeyan bisa ing sembarang wektu ngowahi lan mbatalake langganan saka area anggota utawa ing dhasar saben email sing ditampa.

Nggunakake Area Anggota Panjenengan


Kanggo ngakses wilayah anggota, sampeyan duwe pengenal lan sandhi sing ditemtokake dhewe nalika sampeyan ngetik iku. Ing cilik saka mundhut saka jeneng pangguna lan sandhi iki, sampeyan bisa kanthi cepet golek ing situs Rikoooo.com kanthi ngeklik ing link kang ana ing zona identifikasi:

Kelalen sandi?

Sampeyan banjur bisa dikirim email ngemot sandhi.

Hak sampeyan


Sesuai karo hukum "Informatique lan Liberte" saka 6 Januari 1978, sampeyan duwe hak akses, ngowahi, mbenerake lan mbusak data bab sampeyan.
Kanggo ngleksanani hak telung solusi kasedhiya kanggo sampeyan.

- Mlebu menyang "Area anggota"Lan nggawe pangowahan online.
- Hubungi webmaster
- Kirim layang dianjurake kanggo Rikoooo.com 107 Chemin Gaillard du port 31410 Noe - France

tanggung jawab


Rikoooo.com njodohaken nggunakake kabeh tegese perlu kanggo mesthekake panentu sing paling apik saka layanan iku nawakake kanggo pangguna Internet. Iku ora bisa dicekel tanggung jawab ing acara saka pasukan Majeure utawa de facto dikendhaleni, ing tartamtu ing acara saka gangguan saka layanan asil saka Gagal saka jaringan telpon utawa panyedhiya akses internet pangguna Internet utawa Nganyari komponen situs utawa server.
Rikoooo.com ora tanggung jawab kanggo nggunakake sing bisa digawe dening panganggo saka informasi lan layanan sing kasedhiya ing situs.
Basa