Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

RENCANA JUMBO

Miturut dadi Jumbo anggota, sampeyan bakal ndhukung Rikoooo lan nikmati keuntungan ing ngisor iki:


Kacepetan unduh maksimal tanpa wates kanthi saindenging jagad CDN

Unduhan Simultan / paralel tanpa wates

Ora ana pariwara ing endi wae, pandhu arah resik lan nyaman

Akses menyang sawetara add-ons lan kabecikan sing digawe Rikoooo

Download langsung tanpa langkah

Dhukungan prioritas

PILIH RENCANA

Jumbo 3 wulan
Kabeh undhuhan iku milikmu
15.00 
Suwene 3 wulan
Mbukak kunci kacepetan download kanggo 3 months
100% Kas
Jumbo 12 wulan
Tentrem pikiran dawa
39.95 
Nganti 1 taun
Jumbo langganan sasi 12 kanthi prices suda kalebu 3 free months
Jumbo 6 wulan
Nilai sing paling apik kanggo dhuwit
25.00 
Suwene 6 wulan
6 sasi kanthi download kacepetan dhuwur kanthi rega murah
Apa ana tawaran Jumbo? Nawakake undhuhan menyang luwih saka rong atus ewu pangguna kalebu bandwidth sing penting. Biaya kasebut ora bisa dijamin karo pariwara. Nanging, kanthi rencana Jumbo sampeyan kanthi konkrit ndhukung biaya lan pangopènan server. Keanggotaan pancen opsional, sampeyan isih bisa ndownload kabeh file kanthi kacepetan winates.

Sambungan Aman APS SSL PayPal 2Checkout
JUMBO PIC1
JUMBO PIC2
JUMBO PIC3
Ora bisa mbukak isi tooltip.