Basa

Miturut dadi Jumbo anggota sampeyan bakal ndhukung Rikoooo lan seneng keuntungan ing ngisor iki
Jumbo metter

kacepetan downloading maksimum nganti 4000 KB / s = 4 menit saben GB!

Nganti 12 Download simultan / paralel utawa sambungan 12 per alamat IP = (4000 KB / sx 12)

Ana iklan ing ngendi wae ing situs, pandhuan sing resik lan nyaman

Akses kanggo sawetara tambahan ons lan barang digawe dening Rikoooo

download langsung saka tombol 'Download' biru


Apa ana tawaran Jumbo? Ngirim undhuhan menyang luwih saka satus ewu kedhaftar nglibatake biaya signifikan. Biaya kasebut ora bisa dicakup mung iklan. Nanging, kanthi rencana Jumbo sampeyan bisa kanthi saé kanggo mbiyantu njaga Rikoooo.com online. Keanggotaan iku sajenis opsional, sampeyan isih bisa ngunduh kabeh file kanthi kecepatan sing winates.

* Kecepatan ngundhuh beda-beda gumantung saka sambungan internet lan wektu
Ora bisa mbukak isi tooltip.
Basa