Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Kebijakan privasi


Rikoooo setya nglindhungi privasi sampeyan lan ngembangake teknologi sing menehi pengalaman online paling kuat lan aman. Pernyataan privasi iki ditrapake kanggo situs web Rikoooo.com lan ngatur koleksi lan panggunaan. Kanthi nggunakake situs Rikoooo, sampeyan nampa praktik data sing diterangake ing pratelan iki.


Koleksi informasi pribadi sampeyan


Rikoooo nglumpukake informasi sing bisa dingerteni pribadi, kayata alamat email lan jeneng ngarep. Rikoooo uga nglumpukake informasi demografi anonim, sing ora khas kanggo sampeyan, kayata kode pos, umur, jenis kelamin, preferensi, minat, lan favorit. Uga ana informasi babagan hardware komputer lan piranti lunak sing dikumpulake kanthi otomatis dening Rikoooo. Informasi iki bisa uga kalebu: alamat IP sampeyan, jinis browser, jeneng domain, wektu akses. Informasi iki digunakake dening Rikoooo kanggo operasi lan perawatan kualitas layanan, uga kanggo nyedhiyakake statistik umum babagan panggunaan situs web Rikoooo. Nanging, elinga yen sampeyan nyampekano informasi sing bisa dingerteni pribadi utawa data sensitif ing pesen umum, kayata saka forum, informasi iki bisa dikumpulake lan digunakake dening wong liya. Cathetan: Rikoooo ora maca komunikasi online pribadi sampeyan. Rikoooo ngajak sampeyan mriksa laporan privasi situs web sing sampeyan kaitake menyang Rikoooo supaya sampeyan bisa ngerti kepiye situs web nglumpukake, nggunakake, lan nuduhake informasi sampeyan. Rikoooo ora tanggung jawab kanggo laporan privasi utawa konten situs web apa wae ing njaba Rikoooo.com.


Gunakake informasi pribadi sampeyan


Rikoooo nglumpukake lan nggunakake informasi pribadhi kanggo ngoperasikake situs web Rikoooo.com lan nyedhiyakake layanan sing dijaluk. Rikoooo uga nggunakake informasi sing bisa dingerteni kanggo menehi notifikasi babagan undhuhan anyar lan warta situs. Rikoooo uga bisa ngubungi sampeyan liwat kuesioner sing dimaksud kanggo njaluk pendapat sampeyan babagan layanan saiki utawa kemungkinan layanan anyar sing bisa ditawakake. Rikoooo ora adol utawa nyewa dhaptar pelanggan menyang pihak katelu. Rikoooo ora nggunakake utawa nyampekano informasi pribadi sing sensitif, kayata ras, agama utawa afiliasi politik, tanpa idin nyata. Rikoooo nglacak kaca sing dikunjungi para anggota ing Rikoooo.com, kanggo nemtokake layanan sing paling populer. Situs Rikoooo bisa uga nyampekano informasi pribadi sampeyan, tanpa kabar, yen dibutuhake miturut ukum.


Mbusak informasi pribadi sampeyan


Kanggo nggunakake hak mbusak informasi pribadi, sampeyan kudu mlebu menyang akun Rikoooo banjur pindhah menyang Profile kaca, saka kaca iki klik ing Hapus akunku ing pojok sisih ndhuwur. Kabeh data pribadi sampeyan bakal dibusak saka Rikoooo, tumindak iki ora bisa dibatalake.


Keamanan informasi pribadi sampeyan


Informasi pribadi sing dikoleksi Rikoooo yaiku njaga lingkungan sing aman. Wong sing makarya ing Rikoooo kudu ngerti rahasia informasi sampeyan.

Kanggo njamin keamanan informasi pribadi sampeyan, Rikoooo nggunakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Manajemen akses - wong sing sah
  • Manajemen akses - subyek data
  • Piranti lunak ngawasi jaringan
  • Serep komputer
  • Jeneng pangguna / sandhi
  • Firewall

Rikoooo duwe komitmen kanggo njaga kerahasiaan kanthi nggabungake inovasi teknologi paling anyar kanggo nggawe rahasia transaksi sampeyan. Nanging, amarga ora ana mekanisme sing menehi keamanan maksimum, mesthi ana risiko nalika nggunakake Internet kanggo ngirim informasi pribadi.


Legislation


Rikoooo janji kanggo ngurmati ketentuan legislatif ukum Prancis


Pangowahan kanggo prekara iki


Rikoooo sok-sok nganyari laporan privasi iki kanggo nggambarake komentar perusahaan lan anggota. Rikoooo ngajak sampeyan meninjau pratelan kasebut kanthi periodik supaya dilaporake babagan carane Rikoooo nglindhungi informasi sampeyan. Yen sampeyan yakin manawa Rikoooo wis nglanggar pernyataan iki, hubungi Rikoooo liwat alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.. Kita bakal ngupayakake kanthi cepet kanggo ngidentifikasi lan ngrampungake masalah kasebut.