Basa
Kebijakan Privasi

Rikoooo wis setya kanggo nglindhungi privasi panjenengan lan ngembangaken teknologi sing menehi paling kuat lan aman pengalaman online. Iki Statement Privacy ditrapake kanggo situs web Rikoooo.com lan ringkih koleksi data lan berkas. Kanthi nggunakake situs Rikoooo sampeyan setuju kanggo laku data diterangake ing statement.

Ngempalaken informasi pribadhi

Rikoooo nglumpukake wong dingerteni informasi, kayata alamat e-mail panjenengan lan jeneng jeneng. Rikoooo uga ngumpulake informasi demografi anonim, kang ora unik kanggo sampeyan, kayata Panjenengan Kode Pos, umur, gender, pilihan, kapentingan lan favorit. Ana uga informasi bab hardware komputer lan piranti lunak sing otomatis diklumpukake dening Rikoooo. Informasi iki bisa kalebu: alamat IP, jinis browser, jeneng domain, kaping akses. Informasi iki digunakake dening Rikoooo kanggo operasi lan njaga kualitas layanan, lan kanggo statistik general gegayutan nggunakake situs Rikoooo. Nanging mbudidaya sing yen langsung nyampekano informasi personal utawa data sensitif ing pesen umum kayata saka forum, informasi iki bisa diklumpukake lan digunakake dening wong. Wigati: Rikoooo ora maca komunikasi pribadi online. Rikoooo nyengkuyung sampeyan maneh statements privasi Web pranala menyang Rikoooo supaya sampeyan bisa ngerti carane sing Web ngumpulake, nggunakake lan nuduhake informasi. Rikoooo ora tanggung jawab kanggo statements privasi utawa isi situs njaba Rikoooo.com.

Nggunakake informasi pribadhi

Rikoooo ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi kanggo operate ing web Rikoooo.com lan ngirim layanan sing wis dijaluk. Rikoooo uga migunakake dingerteni informasi kanggo ngandhani manawa downloads anyar lan warta. Rikoooo uga bisa ngubungi panjenengan liwat survey kanggo tumindak riset babagan pendapat saka layanan saiki utawa layanan anyar potensial sing uga ana. Rikoooo ora ngedol, ora Lease dhaptar customer pihak katelu. Rikoooo ora nganggo utawa nyampekano informasi informasi pribadhi sensitif, kayata lomba, agama, utawa politik keanggotaan, tanpa ukara Panjenengan. Rikoooo nyimpen trek kaca web sing dibukak sadurunge anggota kita ing Rikoooo.com kanggo nemtokake layanan apa sing paling populer. Situs Rikoooo uga nyampekano informasi informasi pribadhi, tanpa kabar, yen dibutuhaké déning hukum.

Keamanan informasi pribadhi

Informasi pribadi Rikoooo koleksi sing katahan ing lingkungan aman. Wong digunakake kanggo Rikoooo sing kapekso kanggo ngormati rahasia saka informasi.
Kanggo njamin keamanan informasi pribadhi, Rikoooo migunakake ngukur ing ngisor iki:

  • Manajemen akses - wong sah
  • Manajemen akses - tiyang kasebat
  • ngawasi lunak Network
  • serep komputer
  • Jeneng / sandi
  • Firewalls (firewalls)

Rikoooo tekad ngramut sing jurusan dhuwure rahasia dening nggabungaken inovasi teknologi paling anyar kanggo mesthekake rahasia transaksi Panjenengan. Nanging, kaya ora mekanisme nawakake maksimum keamanan, sawetara resiko tansah saiki nalika nggunakake internet kanggo ngirim informasi pribadhi.

aturan

Rikoooo njodohaken ngormati hukum hukum Perancis

Pangowahan Statement iki

Rikoooo sok-sok bakal nganyarake iki Statement Privacy kanggo nggambarake perusahaan lan anggota komentar. Rikoooo nyengkuyung sampeyan periodik maneh Statement iki dilaporake saka carane Rikoooo nglindhungi informasi. Yen sampeyan mikir Rikoooo wis ora nganut Statement iki, hubungi liwat Rikoooo alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.. Kita bakal gawe gaweyan saben bisa cepet ngenali lan mutusake masalah masalah.
Basa