Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Privasi mbalekaken

Sampeyan bisa njaluk pengembalian dana nganti 3 dina saka tanggal langganan rencana Jumbo. Pengembalian dana bakal ditawakake rutin dening Rikoooo mung yen ana masalah teknis karo akun Jumbo sing ora bisa diatasi kanthi dhukungan kita. Ing kasus iki, kita bakal mbayar kabeh pesanan sampeyan sajrone 48 jam. Yen sampeyan nggawe klaim amarga alasan liya, kita duwe hak kanggo nampa utawa ora.