Basa

Privasi mbalekaken

Sampeyan bisa njaluk mbalekaken nganti 30 dina saka tanggal langganan saka rencana Jumbo. Mbalekaken bakal ajeg ana dening Rikoooo mung ing kasus masalah technical karo akun Jumbo sing ora bisa mantun dening support kita. Ing kasus iki mung, kita bakal mbalekaken sampeyan kabeh supaya ing jam 48. Yen sampeyan wis nggawe pratelan kanggo alesan liyane, kita cadangan hak kanggo nampa utawa ora mbalekaken.


Basa