Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo
Register
Rikoooo minangka situs web sing dipercaya lan sederhana sing nawakake unduh lan layanan gratis sing gegandhengan karo simulasi avionik minangka rekreasi utawa profesional. Saben wulan, kita ngupayakake mbebasake mod anyar kanggo simulator penerbangan favorit kayata MSFS2020, FSX, Prepar3D, lan luwih langka FS2004. Rikoooo digawe kanggo semangat sing umum yaiku penerbangan mesthi wae!

Register kanggo njaluk kacepetan download luwih cepet lan luwih ...



Proses registrasi klasik:




Batal

Kanthi ngeklik ing 'Register' sampeyan setuju kanggo kita Terms & Conditions

Informasi sing diklumpukake ndhuwur iku perlu kanggo proses gratis lan bakal digunakake istimewa dening rikoooo. Panjenengan alamat email wis ora ditularak├ę pihak lan strictly rahasia. Miturut hukum french 78-17 saka 6 Januari 1978, disebut Protection Data undhang, sampeyan duwe hak akses, mbenerake lan mbusak informasi ngenani. Hak bisa duwe saka wilayah anggota 'sunting profilku' utawa 'delete profilku'. Ing cilik saka sembarang saran utawa masalah karo akun kontak kita

Registrasi cepet liwat jaringan sosial:


Registrasi / login sosial tegese sampeyan bisa nggunakake akun sing wis ana saka jaringan sosial kayata Facebook, Google utawa Twitter kanggo ngakses layanan, tanpa mbutuhake jeneng pangguna utawa sandhi anyar.