Basa

Contact Rikoooo

Rikoooo.com
107 Chemin Gaillard du port
31410 Noe
FRANCE

Kelalen tembung sandhi? Klik kene

Kelalen jeneng pangguna? Klik kene

Kita mung nganggo basa Prancis lan Inggris

Kata sadurunge hubungi kita, mangga dipriksa FAQ kita bisa uga wis mangsuli pitakon sampeyan. Kanggo subyek babagan masalah teknis karo file kita, kita ora njamin balesan, nanging kita nindakake kabeh kanggo mangsuli panjaluk sampeyan yen ora kakehan kerja. Elinga, kita duwe host luwih saka sewu file, ora bisa menehi dhukungan kanggo sampeyan kabeh, kasempatan sing paling apik sampeyan bakal langsung hubungi penulis.

Kita saranake sampeyan hubungi kita liwat alamat email Webmaster@rikoooo.com utamane yen sampeyan pengin ngirim lampiran kanggo kita. Sampeyan uga bisa ngobrol karo kita saka Facebook https://m.me/RikooooSimu

SVP mettez une valeur pour "Saisissez votre nom:".

n'est e-mail pas une Adresse valide

salah Input

SVP mettez une valeur pour "pesen objet du:".

SVP mettez une valeur pour "pesen Saisissez votre:".

Sampeyan kudu nampa syarat-syarat kita

Captcha (nomer 6)
Refresh salah Input

Tulisen 6 nomer sing dideleng saka gambar kasebut