Basa

Nerbitake konten sampeyan ing Rikoooo

print email

Kita terus-terusan nggoleki tambahan tambahan sing bakal diterbitake ing Rikoooo.com. Yen sampeyan nitahake konten Flight Simulator lan gelem ngunggah gaweyan ing situs web, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat messenger Facebook.

m.me/RikooooSimu
or
https://www.facebook.com/RikooooSimu/

Elinga yen sistem upload konten kita bisa beda karo situs web liyane. Kabeh panjaluk wis dicenthang dening tim kita. Nyatane, panjaluk sampeyan kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:

  • Sampeyan kudu dadi panyipta tambahan sing pengin sampeyan upload utawa entuk ijin saka pangripta asli lan bisa mbuktekake.
  • Kabeh kendharaan kudu lengkap, yaiku kanthi swara, kokpit virtual lan tekstur kanthi resolusi sing apik. Model kendharaan, bangunan utawa obyek liyane kudu ana hubungane karo kasunyatan.
  • Sampeyan nampa manawa konten sampeyan dipasang karo installer otomatis dhewe lan yen perlu diowahi supaya bisa dicocogake karo format iki.

Kita berhak nolak panjaluk sampeyan miturut kritéria kualitas. Kanthi definisi, Rikoooo minangka situs web sing nawakake konten sing bermutu lan operasional.

Keuntungan Rikoooo

- Konten sampeyan bakal kasedhiya kanggo pamirsa gedhe lan visibilitas.
- Kaca web karo konten sampeyan bakal disorot ing Panelusuran Google lan bakal ditampilake ing asil kaca pertama ing Google (thanks kanggo SEO apik banget kita).
- Kaca web sing ngatur konten bakal diterjemahake luwih saka 64 basa.
- installer otomatis sing gampang, disesuaikan lan profesional kita bakal nindakake kabeh proyek kanggo pangguna.
- Kita ngurus nggawe kaca sing bakal dadi konten sampeyan, kanthi katrangan kalebu kabeh informasi sing dibutuhake.
- Sampeyan bisa entuk wawasan babagan komentar pangguna Facebook liwat situs web lan menehi respons.

Bersyukur tim Rikoooo.