Basa

Apa Rikoooo?

email

Rikoooo.com punika situs web French pengabdian kanggo simulasi komputer (ing PC), utamané fokus ing Microsoft lunak «Flight Simulator» lan Lockheed Martin «Prepar3D», karo sawetara unsur bab laminar Research «X-Plane».

We offer liwat ewu downloads saka pesawat, seaplanes, Helikopter lan Gliders kabeh suwé, uga sceneries lan macem-macem keperluan, file iki sing dilengkapi karo installer otomatis sing bakal ngidini sampeyan kanggo nginstal kabeh tambahan ons kita ing siji klik! cara instalasi sederhana punika bakal nyimpen sing akèh wektu lan mbedakake kita saka situs download kanggo simulasi pesawat.

We pilih, nambah lan bener karo kualitas care nambah-ons gedhe. Kabeh tambahan ons kita siap digunakake ing simulasi pesawat. Paling kalebet lisènsi Perangkat sing aman lan teka saka macem-macem sumber ing Web utawa liwat kontak langsung karo jaringan gedhe kita penulis.
Basa