Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Apa Rikoooo?

email

Rikoooo.com minangka Situs web sing ditrapake kanggo simulasi komputer sing didegake ing taun 2005. Situs web iki diduweni dening Erik Bender, sing seneng penerbangan wiwit cilik.

Bagéan utama koleksi kita fokus ing piranti lunak Microsoft «Flight Simulator» lan Lockheed Martin «Prepar3D», Karo sawetara unsur gegayutan Panaliten LaminarX-Plane".

Kita nawakake luwih saka sewu undhuhan pesawat, pesawat laut, helikopter lan glider kabeh periode, uga pemandangan lan macem-macem utilitas.

Saben undhuhan kalebu installer siji klik otomatis khusus. Sampeyan bakal ngidini sampeyan nginstal kabeh kanthi gampang add-ons!
Instalasi siji klik cocog kanggo situs web, lan bakal ngirit wektu lan energi sampeyan. Ora ana ngelu maneh babagan instalasi rumit - cukup klik lan Play!


Tim kita milih kabeh file miturut standar kualitas lan nambah saben file sadurunge dirilis ing situs web.

Kabeh kita add-ons siyap digunakake ing simulator penerbangan sampeyan.


Umume file duwe lisensi Freeware. Kita njaluk saka macem-macem sumber kalebu kontak langsung karo jaringan panulis sing akeh.

personal: Rikoooo.com digawe ing taun 2005 dening Erik BENDER, sawijining penggemar penerbangan, plancongan lan IT wiwit taun 1995. Sawise njupuk langkah kaping pisanan ing FS98, Erik nggawe situs web dikenal, utamane kanggo saluran radio France Inter (radio pertama ing Prancis) rungokake ekstrak (ing basa Prancis) lumantar Michel Lagneau.