Basa

Apa Rikoooo?

email

Rikoooo.com minangka situs web Prancis sing dikhususake kanggo simulasi komputer (ing PC), sing utamane fokus ing piranti lunak Microsoft «Flight Simulator» lan Lockheed Martin «Prepar3D», Karo sawetara unsur gegayutan Panaliten LaminarX-Plane".

We nawakake liwat sewu download pesawat, segara, helikopter lan glider kabeh wektu, uga pemandangan lan macem-macem keperluan, file-file kasebut dilengkapi installer otomatis sing bakal ngidini sampeyan nginstal kabeh kita add-ons ing siji klik! Cara instalasi sing gampang iki bakal ngirit akeh wektu lan mbedakake kita saka situs web download liyane kanggo simulator penerbangan.

Kita milih, nambah lan mbenerake kanthi kualitas perawatan sing apik add-ons. Kabeh kita add-ons siap digunakake ing simulator penerbangan sampeyan. Umume file lisensi Freeware lan asale saka macem-macem sumber ing Web utawa kanthi kontak langsung karo jaringan penulis gedhe.