Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Manolotra antsika i Lockheed Martin Prepar3D v4 sy v5 ankehitriny dia teratany amin'ny rafitra 64-bit sy mifanaraka amin'ny VR. Prepar3D mandray an-tanana ireo mpampiasa amin'ny fampiofanana miroborobo amin'ny alàlan'ny tontolo iainana. Mety amin'ny torolàlana ara-barotra, akademika, matihanina na miaramila.
spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aogositra 2014, 00:21

Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Lahatsoratra tsy mbola novakiana by spilok »

Ao amin'ny 737 pak for prepar3dv4, mandeha tsara ny zava-drehetra raha tsy rehefa manindry ny kisary radio. Torohevitra mainty lehibe fotsiny. Misy fomba rehetra hampisehoana ireo radio?

Stan

ps. Izany dia mitranga amin'ny pak Boeing 717 ihany koa

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Lahatsoratra tsy mbola novakiana by Dariussssss »

Azonao atao ve ny mametraka an'io P3D Forum eto?

Ity dia efa momba FSX ary FSX Steam.

Misaotra anao.

Mpampiasa avatar
rikoooo
Tompon'izao tontolo izao
Posts: 547
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Location: SOISA
Contact:

Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Lahatsoratra tsy mbola novakiana by rikoooo »

Salama Spilok,

Nanosika ny lohahevitra ho amin'ny sehatra tsara aho.

Raha mbola tsy miasa ny raki-peo dia azonao atao foana ny miditra ao amin'ny menio bar.

Happy sidina
Bon vols - Sidina fifaliana

Erik - Admin

spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aogositra 2014, 00:21

Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Lahatsoratra tsy mbola novakiana by spilok »

Tsia ... tsy afaka miditra amin'ny radio any koa ianao. Mbola miakatra mainty.

Nanao fikarohana kely aho, ary satria ireo dia Boeings avy FSX ary ampifanarahina amin'ny P3d, toa tsy nesoriko tampoka ny GAUGE na zavatra ho an'ny radio tao Boeings. Mety ho rakitra CAB, tsy fantatra.

Antenaina fa misy olona afaka manampy ahy amin'ny famerenana ity refy ity. Tena tiako ny rakitra Boeing ao amin'i Rickoooo ary azo antoka fa te hampiasa azy ireo aho Prepar3dv4.

Stan

Mpampiasa avatar
rikoooo
Tompon'izao tontolo izao
Posts: 547
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Location: SOISA
Contact:

Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Lahatsoratra tsy mbola novakiana by rikoooo »

ekena,

Avy eo, ity fitaovana mahagaga ity dia ho anao: Gauges Effects Recover Tool http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/73/256

Ampahafantaro ahy raha manampy izany

Happy sidina
Bon vols - Sidina fifaliana

Erik - Admin

spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aogositra 2014, 00:21

Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Lahatsoratra tsy mbola novakiana by spilok »

Misaotra anao. Niezaka aho avy amin'ny tranokala AVSIM koa. Naka ny rohinao aho ary nanandrana indray, saingy TSY LUCK. Mbola misy mainty mainty tsy misy radio any amin'ny taloha FSX Boeing.

Manontany tena aho raha ny fanomezana anarana ny Prepar config sy ny famelana azy hanangana indray no mahavita zavatra? Heveriko fa azo antoka ny manao toy ny nataoko FSX?

Stan

spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aogositra 2014, 00:21

Tsy misy Radios ao amin'ny 737 paositra maro Prepar3dv4

Lahatsoratra tsy mbola novakiana by spilok »

Milamina daholo izao. Avereno hamaha ny zava-drehetra.

Stan

Post Reply

Hiverina any amin'ny “Prepar3D v4 sy v5 (64 bits) ”