јазици
Flash News: Сакате да ги откриете нашите најнови додатоци 100% компатибилни со Prepar3D v4? Следете ја оваа врска: Prepar3D v4 додатоци

На 6 најпознатите преземале датотеки

А случаен датотека

 • Аеродром Клагенфурт ЛОВК Австрија FSX & P3D 5
  -09 08 2016-
  Аеродром Клагенфурт ЛОВК Австрија FSX & P3D Аеродром Клагенфурт ЛОВК Австрија FSX & P3D Аеродром Клагенфурт ЛОВК Австрија FSX & P3D Аеродром Клагенфурт ЛОВК Австрија FSX & P3D
  Еве една убава и комплетна глетка на аеродромот во Клагенфурт во Австрија од Манфред Marbler, сценографијата v5 вклучуваат фото-вистински текстури, ноќта текстури, сезонски текстури, повеќе 3D згради, многу детални пистата и аеродромот. Add-on со висок квалитет за аеродром Freeware.Klagenfurt (ICAO: LOWK), исто така познат како аеродром Kaernten, е на аеродромот во Клагенфурт, шестата по големина град во

Еден збор за заедницата Rikoooo

Нашата заедница расте ден по ден, сега има Rikoooo 186,547 регистрирани членови, Rikoooo и креаторите на додатоци не можат да ви се заблагодарат доволно за довербата и интересот што ни го прикажувате. Се трудиме да ги ажурираме нашите инсталации и датотеки. Она што нè прави различно од другите сајтови за преземање на симулации е квалитетот на нашите додатоци и сингуларноста на услугите што ги нудиме бесплатно.

Поддршка на нашата веб-страница

нашите партнери

Croix Руж Française
Нотр partenaire Saitek
aerosoft
Microsoft логото
пистата
zonesamui
јазици