јазици

Вирусот сигнализација = Лажно позитивни

Неколку членови пријавија вирус или закани како филтер "Паметни екран - оваа програма може да го оштети вашиот компјутер" и други предупредувања во некои датотеки.

НЕ ПАНИЦАТ ОВОЈ ЛАЖНО ПОЗИТИВЕН

Проверивме долга истрага за ова, ги проверивме и скенираме сите датотеки на страницата неколку пати со различни анти-вирус програми и ние не најдеме ништо, сите датотеки се чиста.

Понекогаш програмирање ланци го имаат истиот алгоритам прирабници во една здрава програма како во вирусна програма.

Значи ова се нарекува лажно позитивно, со други зборови, вашиот анти-вирус прави грешка, верува дека ќе го препознае потписот. ИТ СЕ РАБОТИ ПОВЕЌЕ ОТКРИЕН ОД ТОЈ РАЗМИСЛ ...

Ажурирајте го вашиот анти-вирусен софтвер! Прашањето може да се реши по ажурирањето. Избегнувајте Нортон антивирус и Avast кои се предмет на висока стапка на лажно позитивно.

Користете моќен антивирус не премногу инвазивен, ние предлагаме BitDefender, но има и многу други.

Ако не сакате да го смените вашиот анти-вирус, можете едноставно да го исклучите време да преземете и инсталирате на вашиот Add-ons.
јазици