јазици

за FlightGear (Нема теми)

FlightGear симулатор за летање е со отворен код, бесплатно симулатор развиен во рамките на Проектот FlightGear. На прво издание беше во 1997, и досега имаше многу изданија.

И покрај тоа што е бесплатен, FGFS е многу добар и реален симулатор. Заедно со симулатор само по себе, сè друго во врска со тоа е исто така бесплатно да се симнат, се користи и се развива понатаму. За да ја преземете или ако сакате да дознаете повеќе за него, можете да го направите на официјалниот веб-сајт FlightGear, www.flightgear.org .

Главната место за да ја преземете различни авиони, повеќе од 400 од нив, е тука: github.com/FGMEMBERS .
Добра работа во врска со тоа е тоа што вие не мора да се регистрирате за да ја преземете авион што го сакате.

Сценографијата може да се симне на два начина, на веб-сајт или преку користење на системот TerraSync во рамките на симулатор. Исто така, во зависност од моќта на вашиот компјутер, можете да изберете помеѓу стандардните и HD глетка.

FlightGear, исто така, има свој мултиплеер мрежа, но за жал не е активна виртуелни авиокомпании, и без поддршка за големи пц мрежи како VATSIM или IVAO.
  • Не е дозволено: да се создаде нова тема.
  • Не е дозволено: за да одговорите.
  • Не е дозволено: за да додадете Датотеки.
  • Не е дозволено: да ги менувате вашите пораки.
Време е да се создаде страница: 0.108 секунди
јазици