јазици
Добредојдовте, гостин
Корисничко име: Лозинка: Запомни ме

Kunena форум - Team кредити

Kunena

Kunena® Форумот е проект со отворен код кој бара посветеност и инвестиции на личните време од различни придонесувачи. Оваа верзија е овозможена од страна на следните соработници :

Florian Дал Фито
развој

Jelle Кок
За развој и дизајн

Ричард Биндер
Форум умереноста и тестирање

Matias Griese
развој

Оливер Ratzesberger
основач

Донирајте:

На Kunena тим би сакал да им се заблагодарам на заедницата за нејзината помош и поддршка. Ние, исто така, го цениме напорна работа на сите кои имаат преведени Kunena во многу други јазици. Покрај тоа ние би сакале да се заблагодарам на многу членови на www.kunena.org, Минатото и сегашноста, кои имаат придонесоа и помогна да се направи овој постабилен и бубачки верзија.

За да се вратите на форумот Кликни тука

Copyright © 2008 - 2020 Kunena, Лиценца: GNU GPL

Време е да се создаде страница: 0.209 секунди