јазици

На тема-icon прашање Кои додатоци би сакале да се ажурираат?

Повеќе
8 месеци 5 денови пред # 1455 by погрешно

Пакетот ATR 42 / 72 може да се направи со ажурирање - освен ако не сум монг, не можам да дознаам за мене како да го вклучам autothrottle

Следниве корисник (и) рече Ви благодариме: frabol1

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
8 месеци 1 ден пред # 1458 by Едисон

Јас би сакал пејзаж Данска v 1,4. да се освежи.
библиотека.avsim.net/esearch.php?DLID=172569

благодарение

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
7 месеци 4 недели # 1459 by Демпси24

Или лисандер или комарец ДХ (или и двете !!! 0

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
7 месеци 4 недели # 1461 by Крило

Јас би сакал да го видам ажурираниот шпедитер Boeing 777-200 и ажурирани товарниот авион Boeing 757-200 на P3d V4 + и со реални 2d и виртуелни кокпити.

благодарение

Следниве корисник (и) рече Ви благодариме: Лет

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
7 месеци 3 недели # 1467 by Симпок

Ажурирајте го Il-76 или An-12 на P3DV4.

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
5 месеци 1 недела # 1520 by тарат

Би сакал да го видам ажуриран Boeing 777-200ER. Јас го користам овој авион неколку пати секоја недела што е неверојатен авион за летање, но има недостатоци.

Ажурирано FMC
Прозорецот на кокпитот продолжува да се врти
Прозорецот за кокпит ги прави текстурите од надворешниот свет помалку HD

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
5 месеци 1 недела # 1521 by тарат

Би сакал да го видам ажуриран Boeing 777-200ER. Јас го користам овој авион неколку пати секоја недела што е неверојатен авион за летање, но има недостатоци.

Ажурирано FMC
Прозорецот на кокпитот продолжува да се врти
Прозорецот за кокпит ги прави текстурите од надворешниот свет помалку HD

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
5 месеци 1 недела # 1522 by тарат

Би сакал да го видам ажуриран Boeing 777-200ER. Јас го користам овој авион неколку пати секоја недела што е неверојатен авион за летање, но има недостатоци.

Ажурирано FMC
Прозорецот на кокпитот продолжува да се врти
Прозорецот за кокпит ги прави текстурите од надворешниот свет помалку HD

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
5 месеци 1 недела # 1523 by тарат

Би сакал да го видам ажуриран Boeing 777-200ER. Јас го користам овој авион неколку пати секоја недела што е неверојатен авион за летање, но има недостатоци.

Ажурирано FMC
Прозорецот на кокпитот продолжува да се врти
Прозорецот за кокпит ги прави текстурите од надворешниот свет помалку HD

Ве молиме Логирај се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

  • Не е дозволено: да се создаде нова тема.
  • Не е дозволено: за да одговорите.
  • Не е дозволено: за да додадете Датотеки.
  • Не е дозволено: да ги менувате вашите пораки.
Време е да се создаде страница: 0.271 секунди