јазици

На тема-icon Jet Blue Airbus A-320 мегапак. Одеднаш.....

Повеќе
11 месеци 1 ден пред # 774 by spilok

Уживав во Jet Blue A-320 Mega Pak авионите во v4 веќе неколку месеци. СИТЕ СУРДНИЦИ, не можам да забрзам ниту еден од 320 на пристојна брзина на полетување. Тие се слаби, се движат како желки, и ништо што сум се обиде не чини да се движат како што навикнал. Што можело да се промени? Ги деинсталирав и ги реинсталирав, но тие дејствуваат исто.
Што можам да проверам за да видам што предизвикало оваа бавноста да се појави на сите авиони во овој пак? Јас ги преземав од Rickooo што уверува дека се P3dv4 одобрени.
 
Stan

Ве молиме Логирај Се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

Повеќе
11 месеци 16 часови # 779 by spilok

НИКОГАШ НИКОГАШ.

Јас ја сфатив. Изгледа дека мојот џојстик не е правилно калибриран од мојата повторно инсталирање. Јас не е калибриран, а потоа се вратам на стандардно на калибрација. Рекалибриран и целата моја моќ сега е назад. Изгледа дека калибрирањето на гас беше зафатено.
Ви благодариме за читање.
Stan

РЕЗОЛУЦИЈА

Ве молиме Логирај Се or Направи сметка да се приклучат на разговор.

  • Не е дозволено: да се создаде нова тема.
  • Не е дозволено: за да одговорите.
  • Не е дозволено: за да додадете прилози.
  • Не е дозволено: да ги менувате вашите пораки.
Време е да се создаде страница: 0.159 секунди
јазици