Белешка: Вие не сте најавени на вашата сметка, Ве молиме најавете се за да уживате во побрзата брзина на преземање: повеќе информации

star_wars_millenium_falcon.zip Не-регистрирани (ќе) Регистриран корисник (слободен) Џамбо (*)
брзина на преземање

80 KB / s = 3h45 за GB

120 KB / s = 2h45 за GB

4000 KB / s ≈ 4 мин. За GB! **

симултан преземања 2 истовремено датотеки 2 истовремено датотеки 12 истовремено датотеки
Регистрација во 1 минути Зачленете се сега
Кога ќе кликнете на копчето за преземање ништо не се случува, што да правам? Кликни тука

* Зошто некои ограничувања? Најскапите е употребата на нашите пропусен опсег, обезбедување преземања на повеќе од сто илјади корисници вклучува значителни трошоци. Овие трошоци не можат да бидат покриени со рекламирање. Меѓутоа, со Џамбо план може конкретно да помогне во одржување Rikoooo.com онлајн. Членството е вистински задолжително, сеуште можете слободно да ги преземете сите датотеки во ограничена брзина.
** Брзина варира во зависност од вашата интернет конекција