јазици
Создаден 21-09-2006
Промена на 17-10-2016
Превземања: 14 388
Големина: 30.87 MB
лиценца freeware надворешен
достапни во еден repaint многу убава Pilatus. VC (Виртуелен кокпит) и не VC верзија. Можете да ја отворите вратата на товар. Многу добар модел лет согласно FS9. Максимална брзина: 270 kts.The Pilatus PC-12 е бизнис авиони (извршната власт), исто така може да се користи за товар или воздушна линија (патници 9 максимум) .Овој aircr ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Сојузничките FS група (AFG)
Име на датотека afg_pilatus_pc_12_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит

јазици