јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 01-01-2014
Промена на 17-10-2016
Превземања: 9 040
Големина: 441 Ко
лиценца freeware надворешен
Еве мала програма креирана од Rikoooo која овозможува да ги направиме сите наши авто-монтери кои првично беа планирани Prepar3Dv1 компатибилен со Prepar3D верзија 2 (тоа е фикс). Оваа програма едноставно ги тера нашите само-монтери да веруваат во тоа Prepar3D сè уште е во верзијата 1. Само ќе ја копира содржината на ... Прочитај повеќе
Компатибилен
автор Rikoooo
Име на датотека P3Dv1_To_P3Dv2_Rikoooo.zip
Создаден 01-01-2014
Промена на 17-10-2016
Превземања: 2 854
Големина: 441 Ко
лиценца freeware надворешен
Зборувајте со програмите кои се прикажани во Rikoooo за да ги видите сите автоматски монтери Prepar3D верзија 1 compatibles avec Prepar3D верзија 3 (фикс) .Цеа програма и faire croire без авто-монтери Rikoooo que Prepar3D е дополнето со верзијата 1. Ил ва симплимент копир ле ... Прочитај повеќе
Компатибилен
автор Rikoooo
Име на датотека P3Dv1_To_P3Dv3_Rikoooo.zip
Создаден 07-12-2009
Промена на 25-07-2013
Превземања: 6 804
Големина: 1.6 MB
лиценца freeware надворешен
Име: Windows6.0-KB933590-x86.msuInstall ова ажурирање да се реши прашање, каде што екранот на вашиот удари и кога станува корумпирана Flight Simulator X се работи во режим на мулти-монитор и конфигурации на мониторот не се identical.Supported оперативни системи: Windows Vista Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
автор Мајкрософт
Име на датотека ff1e7500-4bab-4b44-81e0-3193f690ca7a
Создаден 14-12-2007
Промена на 27-07-2013
Превземања: 73 076
Големина: 166.0 MB
лиценца
Flight Simulator X Service Pack 2 нуди подобрена карактеристики: мултиплеер compatibilityDirectX ® 10You мора да инсталирате Service Pack 1 (SP1) пред SP2INSTRUCTIONS: Преземете ја датотеката за инсталација на Service Pack во постојните Flight Simulator X.The сервисен пакет може да се симне еднаш на јазикот. Тоа dete ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX SP1 + FSX-СЕ
автор Мајкрософт
Име на датотека fsx_sp2_fra.msi
Создаден 21-05-2007
Промена на 21-01-2013
Превземања: 175 278
Големина: 215.9 MB
лиценца
Flight Simulator X Service Pack 1 поправки на следниве проблеми со кои се соочуваат корисниците по лансирање на производ: Инсталација и ActivationProblems со трети дополнителни прашања componentsPerformance improvementsContent Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
автор Мајкрософт
Име на датотека flight_simulator_x_service_pack_1_francais_36921.zip

јазици