јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
scenes_cat.png
Додадени фајлови: 7
Создаден 03-12-2016
Промена на 05-12-2016
Превземања: 3 425
Големина: 153 MB
лиценца freeware надворешен
Тука е детални меѓународниот аеродром на Регина (CYQR), главниот град на провинцијата Saskatchewa во Канада. Оваа глетка е само за FS2004 / FS9. Сценографијата вклучува 3D објекти со висока резолуција, фото-вистински текстури, ноќта и сезонски текстури, светла, регионален сообраќај (види сообраќај doc) ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Грег Putz
Име на датотека regina_intl_airport_cyqr.zip
Верзија на инсталатерот 10
Создаден 28-11-2013
Промена на 30-05-2015
Превземања: 18 159
Големина: 524 MB
лиценца freeware надворешен
Оваа прекрасна фото-реалистични сценографијата покрива целата територија на Сардинија, не вклучувајќи го и мали острови. И покрај големината на сценографијата, рамката е многу пријателски во FS2004, што значи дека на симулатор нема да се забавува down.Includes полн решетката на Сардинија, пронајдам за градови li ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Џанфранко Rosa
Име на датотека sardinia_photorealistic_pack_fs2004.zip
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 28-11-2013
Промена на 30-05-2015
Превземања: 11 929
Големина: 150 MB
лиценца freeware надворешен
Меѓународниот аеродром во Алепо е аеродром кој се наоѓа во Алепо, Сирија. Таа има капацитет од 1.5 милиони патници годишно. Ова е втората платформа за појавување на Сириска Арапска ерлајнс по што од Дамаск Меѓународниот Airport.Aleppo има аеродром за првата половина на дваесеттиот CE ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
Име на датотека project_real_aleppo_airport_fs2004.zip
Верзија на инсталатерот 2

јазици