јазици
Создаден 26-12-2008
Промена на 27-08-2012
Превземања: 30 673
Големина: 15.4 MB
лиценца freeware надворешен
Добар квалитет Alphajet Patrouille de France за FS2004 (кликнете овде за FSX верзија на овој модел), само-инсталација извршена од www.frenchairforce.fr. Овој додаток е објавен по вашите барања. Забелешка: За да ги стартувате моторите, мора да ги активирате двете копчиња за да го напојувате горивото кое ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор ЈП Лангер (JP3A), ЈП Буржуа (Bee Gee), Беноа Дјуб, Сони, Stephm. подрачни одделенија,
Име на датотека alphajet_patrouille_de_france.zip
3D Виртуелна кокпит

јазици