јазици

ВОЗДУХОПЛОВ
Додадени фајлови: 215
avions-cat.png
Хеликоптер
Додадени фајлови: 28
helico_cat.png
SCENERY
Додадени фајлови: 10
scenes_cat.png
РАЗЛИЧНИ
Додадени фајлови: 7
divers_cat.png

Создаден 08-10-2004
Промена на 08-10-2004
Превземања: 57 580
Големина: 26.7 MB
Овој печ поправа број на работи, како што се нецелосни деградација на пронајдам, или несреќа компјутерот кога систематски промени на годишните времиња, преку добивањето на патенти неточни. Повеќе други проблеми графика и игра се преработил за поголема лет задоволство. Прочитај повеќе
Компатибилен FS2004
автор Мајкрософт
Име на датотека fs91upd.exe