јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 20-05-2006
Промена на 15-10-2012
Превземања: 28 233
Големина: 7 MB
лиценца freeware надворешен
Вода текстури додадете-на за FS2004. Го прави вашиот FS2004 пореални со облаците размислувања за вода, сонце и месечино, според вашите агол на гледање. Автоматска инсталација. За да го направите вашиот оригинали датотеки само кликнете на "Избриши Waterzone". ништо поедноставно. Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Inconnu
Име на датотека waterzone_fs2004.zip
Создаден 26-10-2005
Промена на 15-10-2012
Превземања: 15 631
Големина: 322 килограм октети
лиценца freeware надворешен
Вистински ѕвезди им овозможи на небото се многу реални, бидејќи овој add-on ги прикажува сите ѕвезди на небото видлива со голо око. (Клик на сликата за да зголемиш) Сите ѕвезди може да се види не беа поставени по случаен избор: тие доаѓаат од светла ѕвезда каталог, 4TH EDITION.9095 и се додаваат ѕвездите за да FS2004 и м ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Норберт Pachner, Виена
Име на датотека real_stars_fs2004.zip
Создаден 26-10-2005
Промена на 15-10-2012
Превземања: 18 261
Големина: 503 килограм октети
лиценца freeware надворешен
Тука е нов текстура за многу пореални ксенонските фарови за вашиот aircraft.Attention: Ако сакате да го направите вашиот текстури средини, да одат во папката "SAUVEGARDE Текстура" во FS2004 и копија на оригиналниот текстура во "текстура" папка на вашиот FS2004 . Ова е многу едноставен, но задолжително, да биде ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Дирк Kurze (Allemand)
Име на датотека texture_phare_xenon_fs2004.zip

јазици