јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 29-04-2011
Промена на 15-10-2012
Превземања: 6 317
Големина: 5.69 MB
лиценца freeware надворешен
За FSX компатибилна варијанта кликнете овдеПритиснете "L" за да го активирате ефектот на afteburner. Кокпитот 2D е покомплетен од виртуелниот кокпит Северноамериканскиот XB-70 Валкири беше прототип суперсоничен бомбардер на американскиот доцна 1950. Тој е дизајниран од Северна Америка. Изградени се само две копии, една о ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Масимо Altieri, ажурирање од страна на Боб Chicilo
Име на датотека north_american_xb-70_bob_nasa_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит
Создаден 04-06-2007
Промена на 15-10-2012
Превземања: 11 141
Големина: 4.4 MB
лиценца freeware надворешен
Еве три имагинарни авиони. Многу убаво да се лета за оние кои сакаат овој тип на воздухоплов. Исклучително брзо брзина! Забавувај се ! Модели: Greyshade GSH-01 гледа во филмот Напад на клоновите на ѕвездите. Смртта Едрилици Goa'uld гледа во серијата Stargate. Гери Андерсон "Supercar" Supercar на Т ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Смртта планер, Stargates, Прасе Конрад
Име на датотека movies_airplane_flying_cars_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит
Создаден 25-08-2006
Промена на 24-10-2013
Превземања: 9 132
Големина: 42.1 MB
лиценца freeware надворешен
CF-220 гризли (верзија 4, ќе се ревидира 2013) за FS2004. Борбени авиони ултра висока технологија оптимизиран за воздух супериорност улога. создадена од страна на Брајан Sturton (концепт Авион). Тоа е измислен авион, сепак, тоа е одлична. Убава VC, модел со повеќе ефекти, совршен звук. Овој додаток треба да биде п ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Брајан Sturton
Име на датотека cf-220_grizzly_concept_v4_fs2004.zip
Само панел 2D
Верзија на инсталатерот 2

јазици