јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 11-06-2019
Промена на 30-08-2019
Превземања: 4 966
Големина: 70.6 MB
лиценца freeware надворешен
Прекрасната работа на Милтон Шупе и неговите соработници во реализацијата на овој Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker, овој пакет е вклучен со еден модел и две ливреи, персонализирани звуци, персонализирани мерачи, кабина целосно моделирана во 3D и комплетен 2D панел. Можно е да ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Од Милтон Шупе, Том Фали, Скот Томас, Ханс Нагеле, Најџел Ричардс, Мет Вин. Пилот фигури од Јан Висер.
Име на датотека lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 23-05-2019
Промена на 23-05-2019
Превземања: 1 385
Големина: 63.4 MB
лиценца freeware надворешен
Овој пакет вклучува уникатен модел (патник) и една облека по концептот цртање, панел и сопствени мерачи, сопствени звуци и облека. Многу благодарам на Милтон Шупе и неговите соработници. Документацијата и панелот одговараат на Хауард 500 Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор од Милтон Шупе, Скот Томас, Вилијам Елис и Звуци од Најџел Ричардс
Име на датотека howard_350_concept_fsx_native.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 23-05-2019
Промена на 23-05-2019
Превземања: 2 971
Големина: 106 MB
лиценца freeware надворешен
Сè уште и секогаш прекрасна работа на Милтон Шупе и неговите соработници. Овој пакет вклучува 5 модели (патници и карго), Панел и сопствени мерачи, сопствени звуци, персонализиран лет модел и 16 liveries. Целосна документација. Хауард 500 е деловен авион произведен во 1960s во У ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор од Милтон Шупе, Скот Томас, Џоао Паз, Дамјан Радиче, Најџел Ричардс, Вилијам Елис и Вили МекКој
Име на датотека howard_500_fsx_native.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
верзија 1.1
Создаден 15-05-2019
Промена на 15-05-2019
Превземања: 7 426
Големина: 105 MB
лиценца freeware надворешен
Овој самостоен пакет додава нови постапки за стартување, управување со автоматско смеширање, интерактивен список за проверка, VC chatter и панелот 'Монитор' на реекстуриран VC. Модовите во голема мера се базираат на пакетот C-47 на Јан Висер (тимот ДИГИТАЛЕН ДАКОТА РАБОТИ). Благодарение на авторите за оваа одлична работа. Историја не ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX-SP2 + Acc + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Модовите во голема мера се базираат на пакетот C-47 на Јан Висер (тимот ДИГИТАЛЕН ДАКОТА РАБОТИ). Модели ревидирани од Манфред Јан, текстури на Гордон (ген) Медисон и Ник Купер, тестирање на Алан Г. Амполск и Ралф Шолтен. Авторско историско истражување на Џон Д.
Име на датотека douglas_c-117d.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
верзија 3
Создаден 15-05-2019
Промена на 30-08-2019
Превземања: 1 620
Големина: 54 MB
лиценца freeware надворешен
Овој пакет вклучува четири модели, сопствени мерачи, сопствен панел, сопствени звуци, сопствен лет модел и девет ливреи. Благодарение на Милтон Шупе за овој голем додаток. Републиката XP-72 е прототип на пресретнувачки борец развиен како додаток на P-47 Thunderbolt. XP-72 е дизајниран да ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор од Милтон Шупе, Том Фали, Најџел Ричардс, Скот Томас и Пилот Слика на Јан Висер
Име на датотека republic_xp-72_escort_fsx_native.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 08-04-2019
Промена на 08-04-2019
Превземања: 1 832
Големина: 25.2 MB
лиценца freeware надворешен
Овој додаток е од извонреден квалитет, без сомнение еден од најдобрите бесплатни за симулатор за летови. Моделирањето 3D надвор и внатре е со висок квалитет, мерачите се автентични и во 3D, текстурите се во висока дефиниција и звуците се многу реални. Вклучува осум ливреи и пет модели ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Модели, виртуелни пилотски кабини и звуци од pcmeneg, бои од Мануел Вила, Владимир Стефан и pcmeneg, динамика на лет, информации и ракување со белешки од FSAviator
Име на датотека savoia_marchetti_s_73.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
верзија 3
Создаден 28-02-2019
Промена на 23-10-2019
Превземања: 4 022
Големина: 75.3 MB
лиценца freeware надворешен
Прекрасен Hawker-Siddeley HS.748 со модели 6 (2A, 2B, AEW, Карго, CargoLFD, paxLFD) и 94 ливрерии. Овој додаток беше креиран за FS2004, а потоа беше претворен од Rikoooo во оригиналниот формат на FSX и Prepar3d v4 со дозвола и поддршка на Рик Пајпер оригиналниот автор. Овој пакет вклучува ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Име на датотека hawker-siddeley_hs_748.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 27-02-2019
Промена на 27-02-2019
Превземања: 4 726
Големина: 13.8 MB
лиценца freeware надворешен
Spitfire Mk 1A мајчин FSX и компатибилен Prepar3D v4, прекрасен модел со уникатна облека, вклучувајќи анимации, чад и митралести ефекти (притиснете го копчето), сопствени звуци, 3D кокпит и 2D панел, документација. Supermarine Spitfire е еден од најкористените ловци на едно седиште од РАФ и ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор AFScrub
Име на датотека spitfire_mk_1a.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 18-02-2019
Промена на 18-02-2019
Превземања: 1 302
Големина: 69.2 MB
лиценца freeware надворешен
Овој пакет вклучува седум авиони модели (тркала, плови, водоземци, скии) со 13 текстури, одличен лет модел, автентични и импресивни сопствени радијални звуци, сопствени панели, лесни за читање, кликибилни виртуелни кабини и извонредно дизајниран екстериер и ентериер текстури.Овој авион е ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Од Милтон Шупе, Најџел Ричардс и Мет Вин, со придонеси на Бил Ортис и Олебој со помош од членовите на СОХ.
Име на датотека avia_56_series.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 06-11-2018
Промена на 06-11-2018
Превземања: 4 403
Големина: 28.9 MB
лиценца freeware надворешен
Прекрасни авиони од Втората светска војна познати по рацијата во Токио. Овој додаток беше создаден за FS2004 од страна на Брајан Витерс и Рој Чафин, тогаш тоа беше претворено во мајчин FSX од страна на Bluebear (што ние му се заблагодаруваме во минување), резултат: убава додаток за Prepar3D v4 и FSX меѓу другите. Вклучени со седум ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Оригинален дизајн на авиони од Брајан Витерс и Рој Чафин, конверзија до FSX мајчин формат од Bluebear
Име на датотека north_american_b-25j_raf_mkii.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 28-08-2018
Промена на 28-08-2018
Превземања: 2 920
Големина: 47.2 MB
лиценца freeware надворешен
DC Designs (Дин Крафорд) ни нуди тука додаток на беспрекорен квалитет, вистинска работа на златар! Заедницата Simmer е многу благодарна. Овој авион е моделиран во секој детал, виртуелната пилотска кабина е возвишена, звуците и текстурите се многу реалистични. Ако сакате плати од Втората светска војна ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор веб-страница Веб-страница надворешенДин Крафорд - DC дизајни
Име на датотека northrop_p-61c_black_widow.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 02-04-2018
Промена на 02-04-2018
Превземања: 1 823
Големина: 121 MB
лиценца freeware надворешен
Douglas A-20 Havoc / DB-7 е разновиден американски авион на Втората светска војна во воздухопловите за напад, лесен бомбаш и ноќен борец. Како и обично, Милтон Шупе ни нуди чудо и графички и технички. Овој пакет за FS2004 вклучува модели 4 и 20 варијанти, автентични звуци на Најџел Ричардс, обичај ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Милтон Shupe
Име на датотека douglas_a-20_havoc_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 10
верзија 1.0
Создаден 01-03-2018
Промена на 30-08-2019
Превземања: 1 753
Големина: 33.9 MB
лиценца freeware надворешен
Ова е FSX "мајчин" модел конверзија од оригиналниот FS2004 модел, моделот е компатибилен со Prepar3D v4. Овој детален пакет на Dini IA35 е вклучен со пет ливерзии, виртуелен кабина и 2d панел, сопствени мерачи. Внатрешни работи целосно моделирани во 3D. Прочитајте ја документацијата за повеќе де ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Виктор М. Астиз, Гери Џонс, Дамјан Радице, FSX мајчин конверзија од страна на LLS
Име на датотека dinfia_i_a_35-ii_huanquero.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 01-03-2018
Промена на 14-08-2018
Превземања: 1 809
Големина: 37.6 MB
лиценца freeware надворешен
Прекрасен компатибилен Avia 156 Prepar3D v4 и FSX, моделиран од Милтон Шупе. Вклучува една облека, 2d панел во две верзии (AVB English Gauges и AVB Metric Gauges), виртуелен пилотски кабини, сопствени мерачи и звуци, модел на летање близу до реалното. Авиа 156 беше 1930-овите чехословачки шести пасоши ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Милтон Шупе и неговиот тим
Име на датотека avia_156_project.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5
Создаден 09-02-2018
Промена на 29-08-2018
Превземања: 6 286
Големина: 99.2 MB
лиценца freeware надворешен
Многу убаво моделирање за овој пост-воен авион, исто така, компатибилен Prepar3d v4, контролирана 3D виртуелна пилотска кабина (без панел 2D). Вклучува четири текстури и сопствени звуци. Боинг Б-50 Superfortress е развој на американскиот бомбаш B-29. Бил нарачан во 1949 и изградил копии од 370. Прочитајте ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX-SP2 + Acc + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
автор Манфред Јан
Име на датотека boeing_b-50_superfortress_v_1.zip
3D Виртуелна кокпит
Мајчин FSX и / или P3D
Верзија на инсталатерот 10.5

јазици