јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 22-05-2014
Промена на 30-05-2015
Превземања: 4 452
Големина: 6.81 MB
лиценца freeware надворешен
Уште еден голем додаток на добро познат хеликоптер предложен од Virtavia, порано payware, овој додаток стана бесплатен во 2014. Вклучени со кабина 3D и VC, сопствени мерачи и звуци, анимации, пет препрати, два модели. HC3 и HM1. За да пристапите до верзијата за FSX & P3D кликнете овдеИсторија во 197 ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Virtavia надворешен
Име на датотека virtavia_westland_merlin_eh101_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 16-02-2012
Промена на 15-10-2012
Превземања: 3 520
Големина: 35,7 MB
лиценца freeware надворешен
За FSX компатибилна варијанта кликнете овдеБласен мајчин FS2004 модел (не FSX компатибилен), HD и виртуелен кокпит со кликање, две препарати: американска армија, E труп, 1st Cav, американска армија, труп Ц, 16th кав. Вклучено со прилагодени звуци. OH-6 Cayuse е американски хеликоптер развиен од поделбата на Хјуз ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Тим Прасе Конрад
Име на датотека hughes_oh-6a_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит
Создаден 03-09-2010
Промена на 15-10-2012
Превземања: 12 770
Големина: 47.86 MB
лиценца freeware надворешен
Руски транспортен хеликоптер екстремно детални како што е прикажано на сликите. beauteful VC. А мора да havethe Mil Mi-8 (руски Ми-8, НАТО известување име "Хип") е медиум со двојна турбина транспортен хеликоптер кој исто така може да дејствува како gunship. Ми-8 е најпоставуваната хеликоптер во светот, и се користи од страна на ов ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
автор Владимир Zhyhulskiy
Име на датотека mi-8mt_hip_version_4.1_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит

јазици