јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 21-01-2015
Промена на 30-05-2015
Превземања: 8 024
Големина: 11.6 MB
лиценца freeware надворешен
Microleve ML-400 компатибилен FS2004 и FSX / P3Dv1 е ултра лесен авион произведен во Мексико од страна на Microleve во Рио де Жанеиро. Овој авион обично се купува како комплет за околу $ 12,275 (1998). Брзина на крстарење 90 km / h, максимална брзина 140 km / h брзина на застојот 60 km / h. Компанијата банкротираше и ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3D v1. * v2 v3 што треба да се тестира + FS2004
автор развој OIMD
Име на датотека microleve_ml-400_fsx_p3d_fs9.zip
3D Виртуелна кокпит
Не е тестиран ако е мајчин FSX
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 10-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 3 706
Големина: 3.94 MB
лиценца freeware надворешен
За компатибилни варијанта FS2004 кликнете hereA две седишта едрилица за обука и перформанси. Помеѓу 1952 1960 и. Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека szd_bocian_glider_v6_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 10-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 4 795
Големина: 3.04 MB
лиценца freeware надворешен
За компатибилни варијанта FS2004 кликнете hereA две седишта едрилица за вршење Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека schleicher_ash_25_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 10-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 4 472
Големина: 6.79 MB
лиценца freeware надворешен
За компатибилни варијанта FS2004 кликнете тука. Едрилица едно место за перформанси од 1977, вклучени три модели Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека glaser-dirks_dg-202_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 10-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 2 579
Големина: 2.66 MB
лиценца freeware надворешен
За компатибилни варијанта FS2004 кликнете hereA стандардна класа едрилица, полета првиот во 1973 Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека schleicher_asw_15_b_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 10-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 3 217
Големина: 2.81 MB
лиценца freeware надворешен
За компатибилни варијанта FS2004 кликнете тука. Едрилица едно место за високи перформанси. Првиот лет беше во 1974. Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека glaser-dirks_dg-101_g_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 10-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 3 495
Големина: 2.09 MB
лиценца freeware надворешен
За FS2004 компатибилна варијанта кликнете тука. Doppelraab планер за FSX. Дво седло планер за обука почетници. Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека doppelraab_iv_v4d_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 09-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 5 969
Големина: 5.54 MB
лиценца freeware надворешен
За варијантата компатибилна со FS2004 кликнете овдеASK21 Glider верзија 7b за FSX, Front & Rear верзија. Дво седло планер за обука Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека schleicher_ask21_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 09-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 8 806
Големина: 19.01 MB
лиценца freeware надворешен
За FS2004 компатибилна варијанта клик hereSports на висока резолуција целосно компатибилен виртуелен пилотската кабина, можеби првиот задави симулација во FS, како и некои навидум познати инструменти со малку необичен режими на работа, плус звучен прекинувачи, копчиња - и страничните прозорци. Комплетна вашите пост ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека scheibe_sf_25_c_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4
Создаден 09-09-2010
Промена на 12-07-2012
Превземања: 2 423
Големина: 2.26 MB
лиценца freeware надворешен
За компатибилни варијанта FS2004 кликнете hereA две седишта едрилица за обука и перформанси во 60 е. Првиот лет беше во 1955. Изграден: 75 единици од страна Шлајхер Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ
Име на датотека schleicher_k_2b_rhon-schwalbe_fsx.zip
3D Виртуелна кокпит
Port-Over не е компатибилен P3Dv4

јазици