јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 01-11-2010
Промена на 11-10-2012
Превземања: 4 181
Големина: 8.01 MB
лиценца freeware надворешен
За FSX компатибилна варијанта кликнете овдеПроизвод изработен во Романија и Белгија, островот е дизајниран да задоволи специфични рудиментирани околини: · едноставност, сигурност, флексибилност. Овој мал авион што може да пренесе патници до 10 нуди сеопфатен и детален виртуелен кокпит со ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
Име на датотека Bn-2_islander_transgabon_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит
Создаден 03-09-2010
Промена на 11-10-2012
Превземања: 3 372
Големина: 4.16 MB
лиценца freeware надворешен
За FSX компатибилна варијанта кликнете овде Комплетен пакет, убав и лесен авион за летање не користејќи многу графички ресурси (рамка пријателски), совршен за транспорт на вашите патници од остров до остров. На места 18. Вклучува три препарати. Овој авион беше произведен во 70s сè до 1980 Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FS2004
Име на датотека Britten-norman_bn2a_mk_lll-2_trislander_fs2004.zip
3D Виртуелна кокпит

јазици