јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 18-09-2012
Промена на 14-08-2013
Превземања: 6 632
Големина: 379 MB
лиценца freeware надворешен
Пристигна темата Rikoooo лето 2012! Слики од екранот 257 од Симулатор за летање и X-Plane како и фотографии направени од членови состави Комплетна тема за Windows Seven.Members AF1621, Airbus, Airlink, Alexis99, Axe31120, Банана, Captainsven, DoubleH63, Drac, Edouardo17, Enz0, Falcon6405, Firemax2 ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со Windows 7
автор Airlink + членови
Име на датотека theme_rikoooo_windows_7_summer_2012.zip
Создаден 18-09-2012
Промена на 14-08-2013
Превземања: 2 090
Големина: 417 MB
лиценца freeware надворешен
Пристигна темата Rikoooo лето 2012! Слики од екранот 257 од Симулатор за летање и X-Plane како и фотографии направени од членовите составиле Комплетна тема за Windows 98 и подоцна.Посети AF1621, Airbus, Airlink, Alexis99, Axe31120, Банана, Captainsven, DoubleH63, Drac, Edouardo17, Enz0, Falcon6405, F ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со Windows 98 +
автор Airlink + членови
Име на датотека theme_rikoooo_windows_98plus_summer_2012.zip
Создаден 03-02-2012
Промена на 14-08-2013
Превземања: 2 650
Големина: 254 MB
лиценца freeware надворешен
За teme компатибилен со Windows 7 кликнете hereThe тема ќе откријат е комплетен тема. Тоа е компатибилен со Windows 98, 2000, XP и Vista 32bit и 64bit. Таа содржи слајдшоу од screenshot-и од Flight Simulator и вистински слики врз основа авијација маршираат во сосема случаен редослед ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9.50 +
автор Airlink
Име на датотека theme_rikoooo_windows_98plus_janvier_2012.zip
Создаден 01-01-2012
Промена на 14-08-2013
Превземања: 1 649
Големина: 230 MB
лиценца freeware надворешен
За темата компатибилен со Windows 7 кликнете hereThe Windows Тема можете да најдете е комплетен тема. Таа поддржува Windows 98, 2000, XP и Vista 32 64 парчиња и делови. Таа содржи слајдшоу од screenshot-и од Flight Simulator, како и вистински слики врз основа авијација маршираат во вкупно ... Прочитај повеќе
Компатибилен
автор Airlink
Име на датотека theme_rikoooo_windows_98plus_decembre_2011.zip
Создаден 29-12-2011
Промена на 14-08-2013
Превземања: 5 266
Големина: 194 MB
лиценца freeware надворешен
За темата компатибилен со Windows 98, 2000, XP и Vista 32 64 парчиња и делови кликнете hereThe Windows Тема можете да најдете е комплетен тема. Тоа ги поддржува сите верзии на Windows 7 (освен Windows 7 отворена). Таа содржи слајдшоу од screenshot-и од Flight Simulator, како и вистинските слики ... Прочитај повеќе
Компатибилен
автор Airlink
Име на датотека theme_rikoooo_windows_7_decembre_2011.zip
Создаден 16-07-2011
Промена на 14-08-2013
Превземања: 3 841
Големина: 119 MB
лиценца freeware надворешен
Оваа тема е многу заврши, тоа е дизајниран за сите верзии на Windows 7, таа содржи слајдшоу со некои екрани се 720p HD или дури и Full HD 1080p, марширајќи во сосема случаен редослед секој 20 minutes.This тема исто така ја менува звуци за стартување и исклучување на Windows, ќе биде ab ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9.50 +
автор Pilotepro93
Име на датотека theme_rikoooo_windows_7_juillet.zip
Создаден 14-06-2011
Промена на 14-08-2013
Превземања: 2 910
Големина: 8.72 MB
лиценца freeware надворешен
Значи ова е тема за Windows Седум содржи 25 релативно големи екрани со резолуција 1080p за многу големи екрани. Меѓу овие 25 екрани, има сè, од екрани со неколку типови на авиони, кои ги гледаме во облаците без сетови, другите полетување, други со Cessna, други ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9.50 +
автор Pilotepro93
Име на датотека theme_rikoooo_officiel_windows_7.zip
Создаден 02-01-2010
Промена на 21-04-2019
Превземања: 80 574
Големина: 68.4 MB
лиценца freeware надворешен
Мерачи на ефектите за враќање на 2.3 (порано мерачи за обновување v1.2) за FS2004, FSX, FSX-Стамум, P3D v1.4, P3D v2.5, P3D v3.4, и P3D v4.5Оваа програма ВЕРВИРА theЕ на оригиналните датотеки со мерачи и ефекти папки на вашиот симулатор за летање. Компатибилен: - Симулатор за летање на Мајкрософт 2004- Симулатор за лет на Мајкрософт ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со FSX + FSX-СЕ + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4 + FS2004
автор Rikoooo
Име на датотека gauges_effects_recover_tool.exe
Верзија на инсталатерот 10.5
верзија 2.3

јазици