јазици
airbus.png
vieux_modeles.png
sans_categorie.png
Додадени фајлови: 1
Додадени фајлови: 2
Додадени фајлови: 2
Создаден 12-02-2014
Промена на 30-05-2015
Превземања: 2 657
Големина: 15.6 MB
лиценца freeware надворешен
За верзијата на овој додаток на компатибилен со X-Plane 10 кликнете овдеThe Piper PA-38 Tomahawk, е двоседско авионско училиште што го пушти Piper во 1975 за да се натпреварува со хегемоничната Cessna 150 во оваа област. Првите копии се испорачуваат во 1977. 2500 PA-38 ќе се произведува за да се спречи нејзиното производство ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9
Име на датотека piper_pa-38_tomahawk_v1.0_x-plane_9.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2

јазици