јазици
Создаден 20-08-2012
Промена на 14-08-2013
Превземања: 3 329
Големина: 34.5 MB
лиценца freeware надворешен
Sikorsky S-76 Spirit е трговски хеликоптер, произведен од американскиот производител Sikorsky Aircraft Corporation. Ова е разноврсен медиум. Тој е опремен со два ротори, секој со четири лопати и влечна опрема за слетување. Добар модел за X-Plane 9 со прилагодени звуци и виртуелна ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9
автор Дејвид (ДМО) натаму X-Plane. Организации
Име на датотека sikorsky_s-76c_v1.5_parapublic_x-plane_9.zip
3D Виртуелна кокпит

јазици