јазици
Создаден 09-03-2012
Промена на 19-03-2013
Превземања: 8 823
Големина: 14.57 MB
лиценца freeware надворешен
Ова е првиот додаток за X-Plane 9 на rikoooo, на почетокот на долга серија. Бесплатен додаток за X-Plane 9.31 и повеќе, овој Airbus (ажурирање v1.2) е вклучен со VC + 3D кабина, сопствени звуци и 9 repaints: Afriqiyah, Air Canada и Air Canada, сина бела, Air Inter, air Inter Europe, Avian ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9.31 +
автор Павле Glanville
Име на датотека airbus_a320-233_v1.2_x-plane_9.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2

јазици