јазици
helico_cat.png
divers_cat.png
avions-cat.png
Додадени фајлови: 4
Додадени фајлови: 1
Додадени фајлови: 9
Создаден 14-08-2013
Промена на 30-05-2015
Превземања: 7 503
Големина: 4.10 MB
лиценца freeware надворешен
Добијте бесплатна демо верзија на X-Plane Симулатор за летање со 10 со следниов модератор. Оваа демонстрација е речиси идентична со целосната верзија на X-Plane 10 Global.Тој го има истиот авион, со ист светски модел на летање и прекрасно реалистична рендерирање технологија, но тоа доаѓа само со ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 10
Име на датотека X-Plane10DemoInstallerWindows.zip
Од авторот

јазици