јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 19-07-2013
Промена на 30-05-2015
Превземања: 5 373
Големина: 16.2 MB
лиценца freeware надворешен
Eurocopter EC120B Колибри "P-ROP5" v1.3 специјална опрема. На Еурокоптер EC120 Колибри (англиски: сколовранец) е 5 места, со еден мотор, еден главен ротор, светлина хеликоптер. Заеднички дизајниран и развиен од страна Еурокоптер, Кина Национално Аеро-технологија Увоз и извоз корпорација (Катиќ), Харбин ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 10
автор Победи Б, Propsman
Име на датотека eurocopter_ec120b_colibri_v1.3_x-plane_10.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 15-12-2012
Промена на 19-03-2013
Превземања: 4 029
Големина: 33.6 MB
лиценца freeware надворешен
Хеликоптер X3 (еден главен ротор со пет лопати, два пропелери со пет лопати) Моделирање верзија 1.0 од X3 Eurocopter за X-Plane 10. Вклучена француска документација. Главната цел на овој проект е да овозможи уживање во летање на хеликоптер со оваа нова технологија. Моделот на лет беше креа ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 10
Име на датотека eurocopter_x3_v1_x-plane_10.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 15-12-2012
Промена на 19-03-2013
Превземања: 2 773
Големина: 17.3 MB
лиценца freeware надворешен
Квалитет хеликоптер главно се користи од страна на лет училишта, одличен за учење ракување. Откако ќе го совладате оваа единица ќе го совладате сите други. Овој модел е верзија shcool, која вклучува: Двоен команди, целосно анимирани со пилот, Кокпит 3D, Анимирани ротори. Ви благодариме на Turbine65 на & nbs ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 10
автор Пип Ragugini, Turbine65
Име на датотека hughes_300c_x-plane_10.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 29-08-2012
Промена на 19-03-2013
Превземања: 3 730
Големина: 26.4 MB
лиценца freeware надворешен
Airwolf е американска телевизиска серија што се одвиваше од 1984 1987 до. Програмата центри на високо-технолошки воен хеликоптер, наречена Airwolf, и неговиот екипаж, како тие се обврзуваат различни мисии, кои вклучуваат многу шпионажа, со тематика од Студената војна. Моделот е многу добра, летање со хеликоптер е ve ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 10
автор Iancs
Име на датотека airwolf_x-plane_10.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2

јазици