јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 31-10-2012
Промена на 19-03-2013
Превземања: 1 659
Големина: 27.6 MB
лиценца freeware надворешен
компатибилен со X-Plane 9.22rc1 и многу повеќе.Ова е стар руски хидроплан со многу добар квалитет, ентериер целосно моделиран во 3D со HD текстури, сопствени звуци, текстури CCCP Аерофлот и анимации. Многу реален и сигурен додаток. За расклопување / соберат крила користете ја кутијата за алат ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9
автор Денис Krupin
Име на датотека shavrov_1930_sh-2_v1.5_x-plane_9.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 03-10-2012
Промена на 19-03-2013
Превземања: 1 921
Големина: 19.6 MB
лиценца freeware надворешен
Убаво достигнување за X-Plane 9.70 (минимум) не е тестиран X-Plane 10. Вклучува виртуелен кабина, 2D панел, реални звуци и четири текстури. Се препорачува да ја прочитате документацијата (на италијански јазик) и да ги повикате сликите за да ги контролирате различните функции на кабината. На Messerschmitt Bf 108 Т ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9
автор Паоло Matricardi, Етиен Hallauer, Бертранд Augras, Крис Wraight
Име на датотека messerschmitt_bf.108_taifun_x-plane_9.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2

јазици