јазици
Создаден 30-10-2012
Промена на 19-03-2013
Превземања: 2 381
Големина: 12.6 MB
лиценца freeware надворешен
на X-Plane 10.10 + само за Windows. Запомнете да ја прочитате вклучената документација. Хидроптиер е првата едрилица која ја префрла лентата на 50 јазли во едрото, односно 92,6 kph, а потоа оној на 100 kph со точка во 56,3 јазли (104 kph). Хидроптер е експериментален пловење хидрофоил дизајниран од Френк ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 10
автор ЈП Baril
Име на датотека hydroptere_v2_the_flying_boat_x-plane_10.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2

јазици