јазици
Создаден 14-03-2013
Промена на 19-03-2013
Превземања: 5 924
Големина: 109 MB
лиценца freeware надворешен
Чудо способен за супер звучни брзината со ефект звучната бариера (види втората слика). Надвор моделирање е со висок квалитет, вклучува звук пакет, 21 repaints и целосна 2D панел. Вклучува анимации, ефекти режач, променлива геометрија крила и многу други изненадувања. Тоа е важно да го прочитате направи ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 10
автор Морнар на X-Plane.орг, Ентони Бухер, Бари Леге
Име на датотека f14d_tomcat_x-plane_10.zip
Само панел 2D
Верзија на инсталатерот 2

јазици