јазици
Датотеки со цел:
стандардно | име | автор | датум | Преземања
Создаден 04-02-2014
Промена на 30-05-2015
Превземања: 2 161
Големина: 66 MB
лиценца freeware надворешен
За да пристапите до X-Plane 10 верзијата на овој додаток кликнете тука Комплетен пакет (модел + 2d панел + VC + звук) Tupolev Tu-204-300 во боите на руската авиокомпанија Владивосток Ер. Авион со добар квалитет со реалистичен модел на летање. Дајте се обиде. Туполев Ту-204 е среден дестинациски ци ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9
автор Александар Malygin
Име на датотека tupolev_tu-204_x-plane_9.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2
Создаден 18-03-2013
Промена на 27-04-2013
Превземања: 1 287
Големина: 17.9 MB
лиценца freeware надворешен
Верзија за XP9. За верзијата компатибилна со X-Plane 10 кликнете овде. Овој додаток на Remos GX е втор на натпреварот организиран во јануари 2013 од x-plane.org. Додаток на одличен квалитет, каде што симулацијата е доведена до максимален реализам (видете видео). На POH е вклучен во downlo ... Прочитај повеќе
Компатибилен Тестирано е во ред со X-Plane 9
автор vFyteAir надворешен
Име на датотека remos_gx_by_vflyteair_v5.1_x-plane_9.zip
3D Виртуелна кокпит
Верзија на инсталатерот 2

јазици