јазици

Flight Simulator X SP1 француски

 • компатибилен со FSX + FSX-СЕ
 • големина 215.9 MB
 • Превземања 179 103
 • Креиран -21 05 2007-
 • Променето -21 01 2013-
 • лиценца
 • Превземи
 • Автор: Мајкрософт
 • Не е загарантиран вирус
  Заштитено од ImunifyAV Premium
  Не е загарантиран вирус
Мајкрософт
Flight Simulator X Service Pack 1 поправки на следниве проблеми со кои се соочуваат од страна на клиентите по лансирањето на производот:
Инсталација и активација
Проблеми со трети дополнителни компоненти
подобрување на перформансите
прашања поврзани со содржината
 • компатибилен со FSX + FSX-СЕ
 • големина 215.9 MB
 • Превземања 179 103
 • Креиран -21 05 2007-
 • Променето -21 01 2013-
 • лиценца
 • Превземи
 • Автор: Мајкрософт
 • Не е загарантиран вирус
  Заштитено од ImunifyAV Premium
  Не е загарантиран вирус


јазици