јазици

Аустер J1 Автократ FSX & P3D

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОДВИД

Целосно пакет мајчин FSX-SP2 & P3D на познатиот туристички авион J / 1 автократ. Вклучува модел со судрат и спекуларно мапирање, три автентични препрати, целосно моделирани мазни 3D мерачи. Голема благодарност до Дејв Гарвуд за одличната работа.

Auster J / 1 Autocrat е патничко авион со три седишта добиен од Taylorcraft Auster Mk.V. Овој авион породил многу деривати и останува најуспешните британски цивилни авионски производи веднаш по завршувањето на Втората светска војна.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОДВИД