јазици

MiG-23 Flogger FSX & P3D

ИНФОРМАЦИИ

Миг-23 FLOGGER на Alphasim, ажуриран до FSX/P3D мајчин MDL X кодирани светла, анимации и материјали. Надворешни продавници за условите за видливост на тежината, со исклучок на штрајкот: Droptank на тежинска состојба преку менаџер на носивост, RN28 нуклеарни продавници на состојба на пад од објект од зачуваниот лет.
AS6 KAREN ASM видливост од зачувани лет. Ракетен користи бесплатно Ракета solution2.

Неколку регистрирани летови се вклучени со оваа додаток на (види Мои документи или документи).

Вклучено 6 repaints:
 • Штрајк на црвени 479 (N) на 190th Борец полк, Kanatovo AB c.1987
 • Што се црвено-479 (AS) на 190th борец полк, Kanatovo AB c.1987
 • Жолто-49 unk VVA борец полк, c.1987
 • Жолто-49 штрајк loadout, unk VVA борец полк, c.1987
 • RED86 USAF Aggresor, Tonopah, c, 1987
 • Штрајк на црвени 58, AS-6 ASM е

операција:
Canopy: промена-e
Повлечете цевка: F клуч (користи wingfold команда, не предизвикува никакви ретардација)
Замав крилја: копчињата со клапи (F5 - F8)

MiG 23 Flogger FSX P3D 1MiG 23 Flogger FSX P3D 2MiG 23 Flogger FSX P3D 3MiG 23 Flogger FSX P3D 4MiG 23 Flogger FSX P3D 5MiG 23 Flogger FSX P3D 6MiG 23 Flogger FSX P3D 7MiG 23 Flogger FSX P3D 8MiG 23 Flogger FSX P3D 9MiG 23 Flogger FSX P3D 10MiG 23 Flogger FSX P3D 11MiG 23 Flogger FSX P3D 12MiG 23 Flogger FSX P3D 13MiG 23 Flogger FSX P3D 14MiG 23 Flogger FSX P3D 15MiG 23 Flogger FSX P3D 16MiG 23 Flogger FSX P3D 17MiG 23 Flogger FSX P3D 18MiG 23 Flogger FSX P3D 19
ИНФОРМАЦИИ


Последно освежено

-30 08 2019-MiG-23 Flogger FSX & P3D
--------
-26 08 2019-Дасол Сокол 20E FSX & P3D
--------
-23 08 2019-Bombardier Global Express XRS FSX &
--------
-22 08 2019-Антонов Ан-Хнукс FSX & P3D
--------
-22 08 2019-Антонов АН-225 вселенска шатл FSX &
--------


јазици