јазици

Фотографија на сирискиот брег FSX & P3D

ИНФОРМАЦИИ

Промена на дневник

Освежено на 02 / 08 / 2020: Усогласеност со авторските права.

Еве ново HD-реалистичко сценарио за HD за Prepar3D v4.5 и FSX / СЕ што ги репродуцира прекрасните брегови на Сирија. Задоволни сме што сме први што ја обезбедивме оваа глетка за simmers ширум светот, и би сакале да му се заблагодариме на неговиот креатор Maher Souriti (PRO Simulation) за довербата поставена во Rikoooo за да ја сподели својата работа создадена под лиценцата Freeware.

Можете да започнете / завршите лет од меѓународниот аеродром Басел ал Асад (код на ИЦАО: ОСЛК) кој е оддалечен 20 км од градот Латакија и ги следите бреговите на Средоземното море додека го набingудувате дневниот сообраќај на големи бродови поморски транспорт од пристаништето на Латакија. Исто така, одвојте време да летате над островот Арвад, уникатен остров Сирија кој е на 3 км од брегот спроти градот Тартус.

Оваа глетка е широка и се состои од HD сателитски слики и вклучува многу 3Д-бродови кои следат многу специфична патека во определено време, повеќе информации во документацијата.

Сирија е земја во Западна Азија лоцирана на источниот брег на Средоземното Море. Има копнени граници со Турција, Ирак, Јордан, Израел, Либан и поморска граница со Кипар. Главен град е Дамаск.

Порака на авторот: „Овој пакет е наменет само за Rikoooo, не е дозволено да се менува или објавува овој производ без писмена согласност од авторот“.

Ако сакате да му помогнете на авторот MAHER SOURITI (PRO Simulation) да создаде повеќе Слободни сценографии, можете да му испратите донација со кликнување на копчето PayPal подолу. Ви благодарам.

Донирајте


Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 2Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 3Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 4Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 5Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 6Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 7Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 8Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 9Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 10Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 11Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 12Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 13Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 14Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 15Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 16Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 17Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 18Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 19Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 20Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 21Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 22Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 23Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 24Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 25Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 26Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 27Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 28Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 29Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 30Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 31Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 32Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 33Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 34Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 35Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 36Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 37Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 38Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 39Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 40Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 41Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 42Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 43Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 44Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 45Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 46Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 47Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 48Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 49Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 50Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 51Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 52Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 53Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 54Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 55Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 56Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 57Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 58Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 59Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 60Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 62Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 63Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 64Фотографија на сирискиот брег FSX P3D 61

ИНФОРМАЦИИ


Последно освежено

-02 03 2020-Мулти-живост на Боинг 737-MAX8 FSX &
--------