јазици

Autogyro ELA07-S X-Plane 10

ИНФОРМАЦИИ

Авионот моделиран е Autogyro ELA07-S. Овој автогиро е опремен со Rotax 912 ULS (100 hp) мотор, пневматска сопирачка на роторот и комплетен електро-пневматски прераторски систем.


Карактеристики на моделот се:
• Комплетен надворешен модел дизајниран во Blender, со анимирани делови (контролни површини, главен ротор, детален пренос, управување со носната опрема, суспензија, пропелер, итн.)
• Во пакетот се вклучени пет шеми за боја и празни текстури.
• Прилагодени звуци.
• Анимирани пилоти 3D дизајнирани во Blender.
• Целосно функционална кабина 3D, со технологија базирана на манипулатори,
• Сите системи на воздухоплови се емулирани (Роторна сопирачка, прератор, рампи и сл.)

Ве молиме прочитајте го упатството за корисникот, во pdf формат, вклучен во овој пакет. Прирачникот содржи важни информации за тоа како да го конфигурирате симулаторот за да уживате во оваа птица.

ИНФОРМАЦИИ


Последно освежено

-30 08 2019-MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
-26 08 2019-Дасол Сокол 20E FSX  &  P3D
--------
-23 08 2019-Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
-22 08 2019-Антонов Ан-Хнукс FSX  &  P3D
--------
-22 08 2019-Антонов АН-225 вселенска шатл FSX  &
--------


јазици