јазици

Прашања во врска со мојот профил

Апсолутно е неопходно да се најавите на вашата сметка за да уживате во сите наши услуги и брзината на umамбо. За да го направите ова, ќе најдете модул на горниот дел од вашиот екран под главното мени на секоја страница на веб-страницата. Може да се најавите и со омилените социјални медиуми како што е Фејсбук.

Пријавете се со вашето корисничко име (или адреса на е-пошта) и лозинка што самите сте ги избрале кога станавте член.

Пред да се најавите:
роднини en
По успешното пријавување:
Конексија е во ред
во саботата август 08 by rikoooo
Беше овој ред?
Првото нешто што треба да направите е да влезете во вашиот профил со помош на роднини модул на врвот. Кликнете на "Уредување на мојот профил».

роднини en

Сега, вие само треба да внесете ја вашата нова лозинка двапати, во полето прикажано подолу. Потоа, кликнете на «Прати» да ги зачувате промените.

уредувате en
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
Ако сте заборавиле лозинката и / или вашето корисничко име, постојат алатки можете да го користите за да се добијат овие информации:

Си ја заборавив лозинката

Си ја заборавив моето корисничко име

Ако сеуште не може да пристапите до вашиот профил, контактирајте со нас за да можеме да ги направат потребните измени: Контактирајте не.
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
- Прво, проверете дали Statut « Џамбо ред »Се наоѓа во горната десна страна на веб-страницата како што е подолу:
Џамбо ред en

Ако видите «- Statut: Не Џамбо », Тоа значи дека вашиот Џамбо претплата не е активирана. Обидете се повторно да се поврзе на вашата сметка, со користење на «Одјавете» копче. Тоа треба да го активирате вашиот Џамбо претплата.

- Ако видите статут « Џамбо ред », Но брзината на преземање не е поголема од 220ko / s, а потоа проверете дали вашиот пропусен опсег не е забавен од други програми кои се обидуваат да ги преземат во исто време.

- По активирањето на вашиот Jumbo ве молиме осигурајте се да ги рестартирате преземањата кои веќе се во тек, URL-и на Jumbo ќе се променат.

- Исто така, треба да проверите дали вашиот интернет конекција ви овозможува да преземате со голема брзина преземања. Може да биде неопходно да се направи тест со друг компјутер и друга интернет конекција за да се провери дека проблемот не доаѓа од вашиот компјутер.

- Со цел да се зголеми ќе преземете брзина до максимум, ние ве советуваме да преземете и инсталирате FlashGet-от, која е бесплатна програма овозможувајќи ви да се размножуваат вашиот преземете брзина до 10 пати. Можете да го најдете тука: http://www.flashget.com
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици