јазици

Како да ја променам лозинката?

Првото нешто што треба да направите е да влезете во вашиот профил со помош на роднини модул на врвот. Кликнете на "Уредување на мојот профил».

роднини en

Сега, вие само треба да внесете ја вашата нова лозинка двапати, во полето прикажано подолу. Потоа, кликнете на «Прати» да ги зачувате промените.

уредувате en
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици