јазици

Мојата Џамбо претплата е активирана, но мојата брзина на download е се уште ограничена

- Прво, проверете дали Statut « Џамбо ред »Се наоѓа во горната десна страна на веб-страницата како што е подолу:
Џамбо ред en

Ако видите «- Statut: Не Џамбо », Тоа значи дека вашиот Џамбо претплата не е активирана. Обидете се повторно да се поврзе на вашата сметка, со користење на «Одјавете» копче. Тоа треба да го активирате вашиот Џамбо претплата.

- Ако видите статут « Џамбо ред », Но брзината на преземање не е поголема од 220ko / s, а потоа проверете дали вашиот пропусен опсег не е забавен од други програми кои се обидуваат да ги преземат во исто време.

- По активирањето на вашиот Jumbo ве молиме осигурајте се да ги рестартирате преземањата кои веќе се во тек, URL-и на Jumbo ќе се променат.

- Исто така, треба да проверите дали вашиот интернет конекција ви овозможува да преземате со голема брзина преземања. Може да биде неопходно да се направи тест со друг компјутер и друга интернет конекција за да се провери дека проблемот не доаѓа од вашиот компјутер.

- Со цел да се зголеми ќе преземете брзина до максимум, ние ве советуваме да преземете и инсталирате FlashGet-от, која е бесплатна програма овозможувајќи ви да се размножуваат вашиот преземете брзина до 10 пати. Можете да го најдете тука: http://www.flashget.com
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици