јазици

FSX се урива кога работи Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10-64 во слободен лет и MP сесии. Дали има фикс?

Прашањето е фиксна во две лесни чекори:

Чекор 1: Превземи UIAutomationCore.dll

Чекор 2: Отпакувајте ја ZIP-датотеката и ставете ја извадената UIAutomationCore.dll во коренот на вашиот FSX фолдерот за инсталација каде што датотеката fsx.exe престојува. Осигурај се FSX не работи.

По оваа акција, започнете FSX и ќе најдете дека преминувањето на прегледите во FSX, повеќе не предизвикува FSX да се сруши.

Без овој фикс, FSX ќе висат, како и ќе бидете "застарени" во сесија со повеќе играчи. Не користете други верзии на UIAutomationCore.dll, бидејќи оваа верзија е единствената верзија што ќе ги запре паѓањата.
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици