јазици

Како можам да знам кој FSX верзија е инсталирана на мојот компјутер? FSX-SP1, SP2 или забрзување?

Да се ​​знае која верзија на FSX е инсталиран на вашиот компјутер, лесно е: Стартувај FSX, и започнете со лет каде и да посакате, со кој било авион што го сакате. Сега, на горниот дел од вашиот екран, отворете ја лентата со мени (ако не е веќе отворена) и кликнете на "Помош" надесно. Еве, кликнете на «За». Следниот прозорец се појавува со вашата верзија на FSX:

што fsx
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици