јазици

Како да се целосно деинсталирање на Rikoooo додадете-на?

Сите додатоци од Rikoooo може да се отстрани на ист начин:

Ова работи на Windows Vista, 7, и 8 10.

На работната површина, кликнете на " Start менито », А потоа на" сите програми »И да одат во" Rikoooo Add-ons »
папка. Кога ќе кликнете на неа, ќе се најде на листата на додатоци што ги имате инсталирано на вашиот компјутер. Сега, вие само
треба да го изберат оној што сакате да ја деинсталирате.

Друг метод, од контролен панел на Windows изберете Програми и функции Сега ќе видите листа на сите ваши инсталирано програми, изберете го оној што сакате да ја деинсталирате.
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици